6 ползи от липсата на секс

Липсата на секс ще повиши сексуалния ви апетит
13
6 ползи от липсата на секс
Снимка: outnow.ch

Хората се вглъбяват във връзките, любовта, търсенето на партньор, още повече на идеалния партньор, а така често забравят себе си. Да си сам в определен етап от живота си всъщност не е толкова лошо. Да останеш необвързан за известно време е дори по-полезно, отколкото очаквате.

Когато останеш сам, оставаш и без секс. Това е голямата тревога на много хора. Всъщност, да останеш за известно време на сухо има своите ползи. Не ви се вярва? Вижте защо това е така!

Сухият период дава възможност да оправите сексуалното си здраве

Когато имате партньор и постоянно правите секс, рядко се сещате да се преглеждате за полово предавани болести. Моногамната връзка предполага доверие в партньора и посещенията при лекар във връзка с профилактичните прегледи за някои болести, предавани по полов път се случват само ако се появят някакви симптоми.

Хубавото е, че когато не правите секс известно време, можете да обърнете малко повече внимание на сексуалното си здраве. Отидете и се прегледайте на спокойствие – нещо, което сте отлагали дълго време и което е важно за здравето.

Няма да се притеснявате от нежелана бременност за известно време

Нежеланата бременност често е първата причина, поради която хората използват контрацептиви – повече дори заради опасността от полово предавани болести.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ах какви ползи само!Лично аз ставам нервна, раздразнителна, не мога да спя, тъпча се с шоколад, качвам килограми, излизат ми пъпки (зареди многото сладко)... изобщо страшни ползи!
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали искат да се подпишат във ведомостта за заплати. Кво ги одумвате. Хората нямат професия и ги мързи да работят.
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продължение...каква е връзката със сексът...исках да напиша
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хубавото е, че когато не правите секс известно време, можете да обърнете малко повече внимание на сексуалното си здраве. Отидете и се прегледайте .....кой ги пише тези простотии, което е не спокойното, като имаш партньор да отидеш на преглед. И каква е връзката със секретар и повечето св. време. По интелигентни хора трябва да пишат статии, много простотия, елементарни и абсурдни разсъждения.
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За ползва от липсата на секс, може да го твърди само някоя 80 годишна пенсия, която последно секс е видяла миналия век.
1
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работя в"sex shop". Да ползите са големи.