13-те характеристики на супер приятните личности

Имате ли вродена харизма?
11 ное 2016 22:19, Теодора Драгоева
6
13-те характеристики на супер приятните личности
Снимка: outnow.ch

Някои хора се раждат с вродена харизма. Те просто веднага стават симпатични на околните, без да полагат някакви усилия в тази насока.

Става въпрос за едно магнетично излъчване или по-скоро очарователно държание, на което никой не може да устои.

Ето и какви са 13-те характеристики на супер приятните личности:

1. Те реагират с положително отношение към другите, което се усеща веднага. Част от харизмата на тези хора се крие именно в този вроден позитивизъм.

2. Те винаги говорят с внимателен, приятелски тон. Те общуват уверено и са добри комуникатори, като звукът на гласа им обикновено е приятен.

3. Те отделят специално внимание на хората, с които говорят. Те използват всеки един разговор като възможност да опознаят и привлекат даден човек към себе си.

4. Те са в състояние да реагират хладнокръвно при всички обстоятелства. Те никога не реагират свръхемоционално, нито в положителен, нито в отрицателен план.

5. Те са търпеливи. Те внимателно и правилно синхронизират своите думи и действия с по-нетърпеливите хора.

Още по темата чететев Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
явно приятните личности са щастливите хора,но как се постига това
4
0
 
6
 
! Отговори
Има такива и в Бг преди 7 години
Но!Незнайно защо, мнозина у нас са убедени, че добряк=будала, а възпитан, толерантен, отстъпчив=страхлив.Това много обърква нещата при междуличностното контактуване. Добрякът и възпитаният често се обиждат, като разберат за какви ги смятат. Онзи пък, който е убеден, че контактува с будали и страхливци не рядко се оказва напердашен или санкциониран по някакъв друг начин поради неправилната си преценка. Той обаче не проумява истинската причина за станалото, а решава, че е попаднал на лицемери.
3
0
 
3
 
! Отговори
dp преди 7 години
Като дойдох отново да живея в БГ след години на запад едно от нещата, които ми се хвърлиха в очи беше колко са намръщени хората. Най-естественото нещо е човек ако се погледне с някой непознат навън да се усмихне и да получи същото в отговор.Наричам феномена "затворнически манталитет", в БГ хората си знаят, че са затворници.Последните години има забележимо подобрение, макар неголямо. Но всичко с времето си, БГ се отдалечава от статуса си на затвор, с това и от намръщеното ежедневие.
2
0
 
9
 
! Отговори
123 преди 7 години
Хора с такива качества и проявления,за съжаление в България не могат да се изявяват-тук са мачкани,пренебрегвани и неглижирани,т.е.смятани за аутсайдери.Просто средата и съзнанието са такива,а това е с много дълбоки корени и непоправимо
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много са ценни такива хора, но рядко се срещат, особено в България. Аз познавам такива личности, но са чужденци.