Kак вашата управляваща планета влияе на личността ви

Всяка зодия си има управляваща планета
17 ное 2016 22:38, Теодора Драгоева
3
Kак вашата управляваща планета влияе на личността ви
Снимка: outnow.ch

Всяка зодия си има управляваща планета. Всяка планета, от своя страна, разкрива или отговаря за нещо от характера на човек. Слънцето е огледало на личността, Меркурий влияе на начина на мислене, Венера пък е отговорна за начина, по който обичаме.

Някои планети владеят два знака: Меркурий, Венера, Марс, Юпитер и Сатурн, докато други планети управляват само един знак: Слънце, Луна, Уран, Нептун и Плутон.

Ето и повече по темата какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви:

Овен
Марс управлява вътрешните стремежи, емоции и страсти. Това е планетата на действието. Затова хората от този знак са свръхамбициозни, много емоционални и обичат да се себеизразяват.

Телец
Венера е планетата на обичта. Тя показва дали човек ще бъде забавен, спонтанен, романтичен или сладък любовник. Дали ще обича със сърцето или с разума си.

Близнаци
Меркурий е планетата на мислите, дар словото и общуването. Затова повечето хора от зодия Близнаци говорят бързо, остроумни са и нямат проблеми с общуването.

Рак
Луната е причина тези хора да се сърдят лесно и то за най-малкото нещо. Те са склонни да таят чувствата си, вместо да говорят за тях.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бързо го фаща.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слънцето те Обича ли?!
1
0
 
1
 
! Отговори
Знам си я преди 7 години
Слънцето: )