Признаци, че все още обичате бившия си

Непрекъснато проверявате какво прави в социалните мрежи
14 дек 2016 08:22, Михаела Лазарова
12
Признаци, че все още обичате бившия си
Снимка: outnow.ch

Раздялата невинаги е лесна. В много случаи дори коства много и на двамата партньори. Ако единият е зарязан е още по-трудно, защото чувствата му преминават през скалата на разочарованието, гнева, болката, отрицанието, вглъбяването в реакциите на бившата му половинка.

Дори да сте се разделили по взаимно съгласие, любовта между вас може да не е напълно мъртва. Съществуват някои ясни знаци, че не сте преживели раздялата си и таите надежди за повторното ви събиране.

Почти всичко ви напомня за връзката ви

Мислели сте си, че всичко е свършено, че няма връщане назад, че връзката ви е затворена страница, но все нещо ви напомня за нея. Местата, на които сте били заедно, нещата, които сте обичали да правите заедно, приятелите, смешните моменти – защо все се сещате за тези неща?

Защото все още го обичате и искате да се съберете. Ако страницата наистина е затворена, ще спрете да мислите за отминалите моменти заедно.

С нежелание ходите по срещи

Правите го с неохота, именно защото таите топли чувства към бившия. Не можете да си представите, че ще бъдете с някой друг. Чудите се дали няма да ви нарани. Питате се дали бившият ви мисли за вас в този момент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
38
 
! Отговори
Ами! преди 7 години
Следенето в социалните мрежи си е чисто любопитство, а в не малко случаи е резултат от озлобление и желание да причини нещо на бившия, за да му отмъсти /тя си знае за какво/.С нежелание се ходи на срещи с друг/а/, ако си се амбицирал да докажеш на лицето, с което си се разделил, че много лесно можеш да го замениш. Затова започваш да излизаш с някой, който ти е под ръка, пък може и да не го харесваш.Това, че всичко ти напомня за бившата любов е съвсем естествено, ако сте се разделили наскоро.
6
2
 
37
 
! Отговори
Бо преди 7 години
Поддържането на връзка в бившата, освен заради децата, е един напълно безсмислен катаклизъм.
5
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пред съда ще стане човек. До тогава дзверо ще терори.
4
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще го следи и бой. Съд, глад, мокри дерва и тесни обуща. До смърт. Да си прави сметката гадината.
3
1
 
40
 
! Отговори
sлучва се преди 7 години
Всеки си има тази връзка, за която винаги като се сети му трепва. Поне при мен е така, въпреки годините я нося с мен...
2
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой няма право да те следи. Това е престъпление.
1
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да е много нагла и нахална да те следи. Ако вече си с друга Жена ще ви развали взаимоотношенията. Шпионирането е тежко креминално деяние. Ако не разбира с добро има и лошо. Така, казваше един мъдър познат.