Реални хора споделят как са отмъстили на бившите си гаджета

Любовните взаимоотношения понякога могат да бъдат сложни
28 яну 2017 23:00, Михаела Лазарова
28
Реални хора споделят как са отмъстили на бившите си гаджета
Снимка: outnow.ch

Любовните взаимоотношения понякога могат да бъдат сложни и дори болезнени, когато нещо не върви между двама души. Понякога, дори големи любови, се случва да завършат драматично и с раздяла. Но не всеки може да приеме решението за раздяла и се случва наранени любовници да си отмъщават за миналите прегрешения на бившите си гаджета или съпрузи.

Вижте какво признават реални хора за това как са отмъстили на бившите си гаджета за изневяра или за тежка раздяла. Запазваме имената им в анонимност, ще ги изписваме само с инициали.

Спах с брат му

„След като ме заряза, реших да му го върна, като преспя с брат му. Това не беше трудно, защото брат му винаги ме е харесвал и открито флиртуваше с мен. Все още не е разбрал за това, но изчаквам подходящото време, когато ще му го кажа.“ С. И., 23 г.

Откраднах му паспорта

„Тъй като все не искаше да пътуваме и да ходим на нови места, след раздялата, отидох да си събера багажи и му откраднах паспорта. Като няма да ходи с мен, няма да ходи никъде.“ М. Р., 26 г.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
5
 
! Отговори
За Черния отмъстител преди 7 години
- вижда ми се прекалено това, което е направил, ако наистина неговото отмъщение е причина за недъзите на новороденото. Освен това, нали е можело тя да си продаде жилището на други хора? Останах с впечатлението, че той е написал и друг коментар, който е изтрит. Може би там споделя какви злини са му били сторени на него и какво друго е предприел, за да си отмъсти.Аз мисля като 12 - важно е да се знае какво е направил другия, за да се прецени дали е оправдано онова, което е извършил изоставеният.
23
1
 
4
 
! Отговори
Неа преди 7 години
По големи простотии скоро не бях чела
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До LudkoНапълно си прав, Лудко!Никой не се отървал от възмездието свише!
21
3
 
4
 
! Отговори
Мачо преди 7 години
Американски прелести. Тука неверните куччки просто ги подуваме от бой и не се занимаваме с глупости.
20
0
 
12
 
! Отговори
регулатор преди 7 години
На жена не съм отмъщавал. Но един път, един мой шеф ме уволни несправедливо и аз проведох наказателна операция - преспах с жена му.
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бой и ехххе се не връщат!
18
1
 
8
 
! Отговори
Изумихте ме преди 7 години
ДРЕБНАВОСТ И САМОУНИЖЕНИЕ СА ПОДОБНИ "МЕРОПРИЯТИЯ" ЧОВЕК АКО Е ОБИЧАЛ ИСТИНСКИ ЕДВА ЛИ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ПОДОБЕН ФИЛМ НА ОТМЪЩЕНИЕТО. ВЯРНО Е, ЧЕ НЯМА ДА МУ Е КЕФ И ЩЕ Е УНИЖЕН, НАРАНЕН, НО ЕДВА ЛИ ЩЕ Е ПРИМИТИВ С ПОДОБНИ "ХЕПИЕДИ".
17
1
 
20
 
! Отговори
Ludko преди 7 години
Няма нужда да отмъщаваш, то живота си го връща.
16
4
 
6
 
! Отговори
Моряк и половина преди 7 години
Евалата, Черни отмастителю!
15
10
 
6
 
! Отговори
черния отмъстител преди 7 години
половината количество на паркета и с метла го разнесох така че да влезе във фугите. След това си натоварих багажа и си заминах. След няколко години разбрах, че бившата ми приятелка се омъжила и родила дете с тежки малформации, които със сигурност се дължат на ДДТ-то. Така, че имам един съвет към девойчета, които имат гаджета химици и са решили да изневеряват-внимавайте, защото може да си пиете сутришното кафе с доволно кличество арсен или живачен оксид!
14
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някои мъже са си гадове. За това жените им връщат тъпкано.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя го остави не му прости!!! Но, не му и отмъсти. Днес, ако го срещне на улицата едва ли ще се сети ,кой беше!!!
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важно е да се знае каква е била причината за раздялата. Чак тогава може да се преценява дали наистина отмъщението е злобно или е дори безобидно на фона на онова, което е причинил другият.
11
1
 
8
 
! Отговори
БРАВО МИХАЕЛЧЕ . . . преди 7 години
Писмо от бившата съпругаСкъпи съпруже,Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че те напускам.Бях добра съпруга 7 години, но няма с какво да се похваля. Последните две седмици бяха пълен ад. Шефът ти се обади, за да ми каже, че си напуснал работа и това беше последната капка.Миналата седмица, когато се прибра от работа не забеляза, че си бях направила прическа и маникюр, че сготвих любимото ти ядене и дори носех секси бельо. Прибра се, нахрани се за две минути, гледа телевизия и легна да спиш. Дори не ми каза, че ме обичаш и не ме докосна. Или ми изневеряваш, или не ме обичаш, което и да
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"нежно гласче" Тази жена е нежно създание по природа. Но, тази нейна нежност не може да се тълкува, че е насочена към този и този, тази и тази. Тази жена си е нежна и деликатна по същност. Не е задължително, че е спрямо някого. Когато си фин човек. Когато приказва ти иде се гушнеш в нея и да заспиш от кеф!!!
9
0
 
11
 
! Отговори
Моя бивша съученичка преди 7 години
се разведе. Разказваше, че бившият й съпруг имал хоби да майстори какво ли не в свободното си време, всички казвали, че имал златни ръце. Бил си направил нещо като работилничка в двора им и с много старание и амбиция си бил набавил всякакви инструменти. Тя се изнесла от дома му в негово отсъствие, използвала колата на нейни близки и взела всичките му инструменти. Занесла ги на някакъв роднина в провинцията. Знаела, че загубата на тези инструменти ще го поболее.Не я мислих за злобна, но виж я ти
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"нежно гласче". Тя никога не го е обичала за изживее тежка раздяла с него. Винаги и е бил противен. Ако и се е отдало възможност е било възможно да го преключи на мига. Той е някаква *** за тази жена. Тя го ненавижда. Не е имала топли чувства към него. С удоволствие би го стъпкала, в молитва за опрощение. И пак не би го простила. Тя счита ще той е черен грешник!!!! Гад от първо лице.
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един се оплакваше какво е направила бившата му жена веднага след развода. Натопила го, че имал някакво очно заболяване, заради което нямал право да вземе шофьорска книжка и дори приложила копие от медицински документ. Това било истина, той успял да заобиколи закона чрез връзки. Заради този донос му отнели книжката.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"нежно гласче". Тази жена го мрази от дъното на душата си. Той за нея е нищожество. Тя желае от все сърце неговата смърт. Толкова го мрази!!!!
5
2
 
38
 
! Отговори
МиТаКа преди 7 години
Отмъщенията са за глупаците, умните хора продължават напред и търсят нови половинки.