Любов, белязана от изневяра

Как да помогнете на любимия, да превъзмогне миналото
15 фев 2017 23:00, Михаела Лазарова
3
Любов, белязана от изневяра
снимка: outnow.ch

Доверието е част от любовната връзка. Неговата липса също. Когато едни взаимоотношения са приключили с болезнена изневяра, от липса на доверие могат да страдат не само жените, но и мъжете. Следващите връзки винаги ще са белязани от миналото.

Дори и да няма повод, съмненията винаги ще витаят около половинката ни. Единствено любимият човек може да помогне това да остане назад във времето. Ако вашият любим мъж има проблем с доверието и е бил жертва на изневяра в предишна връзка, вижте как да му помогнете.

Погрижете се за егото му

Мъжът, който в миналото е имал опит с невярна партньорка, вече има наранено его. Не е сигурен в себе си, обвинявал се е за това, че любимата му е предпочела прегръдките на друг. Важно е вие като настоящ партньор, да се опитате да повдигнете егото му, особено ако връзката до този момент ви удовлетворява и виждате, че той полага усилия във взаимоотношенията ви.

Разговаряйте, защото комуникацията е най-добрият лек. Помогнете му да разбере, че връзката му не се е провалила, защото е бил виновен по някакъв начин. Обърнете внимание на неговите качества, умения, не пестете комплименти, когато ги заслужава.

Позволете му да разкрие пред вас още от своите положителни страни, дайте му възможност да покаже повече от своята мъжка страна във връзката ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


3
Още по темата: любовизневяравръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В цялата статия се вижда само една фраза с подчертан шрифт: "Погрижете се за егото му". А за секса? Къде е секса в цялата работа? А за нежността? А за съблазънта? А за радостта? А за ласката? Мъжа е човек, също като жената. Има нужда от същите неща, като можете смело да наблегнете на секса ;)))
Заради Него(секса) Мъжа е склонен да прости недостига на качество и/или количество в част от другите нужди ;)
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само ме обичай.. нищо не изричай.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бат Минко пак се набута парите в залаганията на мачове
ще загуби пари
и пак ще реве тук като прериен вълк за разни фантазии