Кога партньорът ни приема за даденост?

Когато вие сте даващият, но никога получаващият
14
Кога партньорът ни приема за даденост?
Снимка: outnow.ch

В една връзка трябва да има хармония. Едно от най-важните неща за успешна връзка е партньорите да не се вземат за даденост. Понякога обаче точно това се случва. Ако не си давате сметка, че сте взети за даденост от партньора си, ето кои са знаците за това.

Не забелязва нещата, които правите

Ако вашият партньор не забелязва никакви ваши жестове към него и към връзката ви като цяло, то той отдавна е спрял да търси магията в нея. Приел ви е като задължителна част от живота си, която просто си е там, каквото и да се случи.

Няма баланс в предпочитанията

Връзката се гради върху компромиси, но когато всичко се случва по вкуса предимно на единия партньор, то определено отношенията ви са в негова полза и угода. Ако и вие се съгласявате, значи сте се предали и сте заели подчинена позиция. Не позволявайте половинката ви да мачка самочувствието ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато има любов ( интимно приятелство ) ,обич и уважение ,няма понятие даденост. Когато,обаче ,връзката е продукт на вид интерес или е страх от самота ,ясно е,че началото й е просто кауза с предизвестена смърт !!!
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като чета коментарите все едно не са писани от хора а от озверели същества. Обидни и злобни. На мъжете са им виновни жените. На жените пък мъжете. Такова мислене и отношение няма да донесе радост и спокойствие в никоя връзка и живот. Само болка и самота. А за това не обвинявайте другите. То си зависи от вас самите.
11
0
 
7
 
! Отговори
До анонимника №2 преди 7 години
Ами ти какво предлагаш бе, фустанелчо? Отделял ли си се някога от полата на маминка? Тя ли те учи, че момичето трябва да ти донесе голяма зестра, да ти я предостави, после да ти стане робиня?Но не можеш да я издържаш сам - нито нея, нито децата ви.Затова мечтаеш тя хем да е покорна и поставена в безправно положение, хем да работи за заплата, която да дава на теб, а после пак от теб да проси пари и за най-дребните разходи.Искаш, ама няма!Хайде, бягай при мама да ти избърше сополките.
10
1
 
5
 
! Отговори
до Анонмен 8 преди 7 години
80"Аланколу, децата ли са ти проблем!? От такива, като теб няма бракове, не се раждат деца. Защото си с промит мозък, че е мега модерно да си ходиш сам, без да оставяш нещо след себе си. Скрий се някъде и никой няма да пита за теб."О написаното разбираме, че правите всичко, което смятате за модерно. Мега модерно.Има хора, които и пет пари на дават за модерните работи и няма да изтърсят дете, просто така, от някой си - който да е (поста и богатството нямат значение).Роби има пре-достатъчно
9
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3Това,което си написала е напълно невярно. Жените са мързеливи и лениви. Правят си живота само такива и после просто хвърлят вината. В компанията имаме двама женени и от 3 год продължават да се събират с нас + жените си. Винаги са весели и забавни. Имат и деца. Вашите женски глупостти вече всеки ги знае. Сядате на готово после ревете.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бил ловец. ***!
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аланколу, децата ли са ти проблем!? От такива, като теб няма бракове, не се раждат деца. Защото си с промит мозък, че е мега модерно да си ходиш сам, без да оставяш нещо след себе си. Скрий се някъде и никой няма да пита за теб.
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъжете заслужават една обща турска тежка клетва. Сите в масов гроб, жените да си починат малко и да живнат. По улиците все по често вървят не жени, а "караконджоли". Умрели, никакъв живец в тях.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да докараш жената, гаджето до там да ти чака 2лева за превръзки. Кажи мъж и не го обиждай повече. Мъж ли е плюй и мачкай.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много лоши тези мъже. Превърнаха жените си в роби. И имат доблеста да се оплакват. Долни мъже.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А даваш ли си сметка, че 90%от жените си седят, вкъщи и чакат на мъжа. Децата растат. Тя губи всякакви социални контакти, трудови навици. И на жените, нищо не им се случва,мъжа денонощно е на работа. Той я взима за даденост, че е майката на децата му и толкова. Децата не им харесва майка им да е нон-стоп на печката по домашно му. Друго си е да е млада поддържана жена да ходи на работа. Мъжа по друг начин гледа на нея. Тя има емоции, контакти. Не ми обеснявай, еманципация на жените. Не ти е ясно.
2
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То жена кво друго да напише. То от много натривния на носове и празнодумки...Всяка 3та кифла с дете и сама. Понеже сте много еманципирани. Ходите като разхайтени с деца на гърба. Продължавайте в същия дух децата, ще са по зле и от вас.
1
3
 
15
 
! Отговори
ДействайПо-практично преди 7 години
На сложни проблеми - просто решение: Не си губете времето с такава връзка!Ако пък някой се опитва да ви задържи, но същевременно и да ви постави в подобна подчинена позиция, прекъснете връзката по стряскащ за него начин, натрийте му носа!