Трудна любов! Все се връщам при него – защо?

Най-често срещаните оправдания, които насочват погледа към миналото
15 май 2017 10:52, Илияна Николова
2
Трудна любов! Все се връщам при него – защо?
Снимка: pixabay

Всяка жена изживява раздялата с бившия си по различен начин. Някои намират спасение и утеха в шоколада. Други обличат най-сексапилните си дрехи и излизат навън, за да докажат самоувереността си пред хората, а и пред самите себе си.

Пътят към спомените пък е вариантът на трети, които разлистват албумите и се връщат към хубавите моменти, прекарани с бившия партньор. Всичко се свежда до гледната точка на дамата и разбира се, до нейната емоционална нагласа. Но всъщност не е толкова важно как преживявате раздялата, а дали накрая методът ви се оказва ефективен.

Очевидно е, че голяма част от жените решават да подновят предишната си връзка. Това ни навежда на мисълта, че използваната от тях стратегия се е поддала повече на страничните, отколкото на търсените ефекти.
 
Причините, подтикващи дамите да се върнат при старата любов, са безброй. Ние обаче ще ви представим най-често срещаните оправдания, които насочват погледа на жената обратно към миналото.

Клишето: Той се е променил!
 
Когато мъжът осъзнае, че е изгубил своята любима, той се вкопчва в идеята да я спечели отново... особено, ако раздялата е по негова вина. Милите думи и галантните жестове заслепяват трезвото съзнание на нежния пол. Жената сляпо вярва, че бившият ѝ се е променил. Но в много от случаите метаморфозата на мъжа към по-добро е краткотрайна. Щом достигне до крайната си цел, той пак се въплъщава в своя първообраз.
 
Този път ще бъде различно
 
Мисълта, че старата връзка ще бъде различна след като се поднови, най-често е мит. Водени от желанието да се съберат с предишните си партньори, жените са убедени, че промяната в отношенията ще е положителна за в бъдеще. Дълбоко у себе си обаче, дори и неизлечимо влюбените дами осъзнават колко рядко срещан е този "феномен".

2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако е *** по характер,трудно ще се разбират.Защо той я гони от живота си след това си тъгува за нея?Иска си я отново. Но промяна в него нулева.Само с искането ще си остане. А нейните желания, ако толкова обича и желае ще и угажда ще прави да е на нейното от любов.
1
2
 
5
 
! Отговори
Петкан преди 4 години
Илиянке, ти от личен опит ли си ги написала тези неща ?