Тайните, които задължително трябва да запазите от партньора си

Тайните на най-добрата ви приятелка
Обновена: 23 сеп 2017 23:01 | 23 сеп 2017 23:00, Михаела Лазарова
13
Тайните, които задължително трябва да запазите от партньора си
Снимка: pixabay

Всяка жена има своите малки тайни. Те са невинни и не е нужно да бъдат споделени с партньора. Не е добре във връзката да има тайни, които могат да сринат отношенията ви, но това не означава, че трябва да си споделяте абсолютно всичко.

Не само че не е полезно, но може да е и вредно за отношенията.

Кои са малките тайни, които задължително трябва да запазите от партньора си?

1. Невинно временно хлътване.

Нито е нечувано, нито е невиждано, нито пък е нечовешко да си паднете по някого, когато сте във връзка. Повече от нормално е, особено за жените в дълготрайна връзка. Понякога си харесвате приятел на половинката ви, друг път пък е мъжът от кафенето, трети път гаджето на някоя приятелка. Няма значение, важното е, че ако е моментно увлечение, няма нужда да казвате на партньора си.

2. Мислите, че най-добрият му приятел е досадник.

Стига отношенията ви с близките приятели на половинката ви да не са тотална катастрофа, не е нужно да казвате веднага, че не ги харесвате. Ако конкретен добър приятел на партньора ви ви дразни, преглътнете го. Все пак това приятелство е важно за мъжа, с когото с те. Щом го прави щастлив, това е достатъчно. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Михаелче, разбрахме че си "модрена жена" Това си е твоя работа.Но какво да прави някоя жена,ако е "задръстена" и не смята за правилно,докато има връзка с един,да спи с други ? Или ако в миналото няма толкова срамни моменти,които дори една "модерна жена",като теб я е срам да сподели ?
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще хлътне.Като приятелите ви са като "гербова марка" за вас и присъстват нон-стоп в ежедневието ви.За това като съм с жена от време на време каня и приятелите с нас.
4
8
 
3
 
! Отговори
не съм куул преди 6 години
да не съм от бсп дс тайни да пазя
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз пък тайно се въобразявам на жина
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не си премълчаваме. Имал съм 10ина връзки, който издържаха по две седмици, защото бях откровен ! Докато не намерих момичето, кеото бе като мен. Всичко, абсолютно всичко си споделяме. Лошото, доброто, "не те харесвам толкова", "протрила съм се, не ми се занимава да излизам, "ще изляза да се напия с приятели" ... и Всичко ни е ок.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво значи хлътване по друг мъж докато сте във връзка?а) Плющите се редовно, той ви прави дете, но не казвате на мъжа сиб) Хващате някоя срамна болест и после обвинявате партньора сив) Пак хващате срамна болест, но водеща до вашия стерилитет. Кво праим сега?Аман от *** статии - по добре напишете че в 90% от полово предаваните болести, жените са тия които страдат.