Грешки, които мъжете допускат при орален секс

Една от тях е постоянното питане "близо ли си"
11 ное 2017 23:00, Михаела Лазарова
45
Грешки, които мъжете допускат при орален секс
Снимка: Reuters

Жените обожават, когато любимият им ги дарява с орален секс. При кунилингуса има някои специфични техники, които помагат за доставянето на пълна наслада. Те трябва да се следват, за да бъде завършекът зашеметяващ.
Много мъже правят грешки, с които развалят удоволствието. Всяка жена си мечтае за партньор, отворен към обратна връзка, който няма нищо против да разбере къде греши.

За да помогнем на мъжете, ентусиазирани да доставят пълно удоволствие на любимите си дами, ще споделим какво жените не искат да прави партньорът им по време на орален секс.

1. Нападането на клитора сякаш иска да го нарани. Много жени не обичат грубата игра. Мъжете трябва да разберат, че има и други сензитивни зони, които заслужават внимание.

2. Да се ядосват, когато дамата се опитва да ги насочи. Някои мъже са много раздразнителни, когато половинката им дава наставления. Представителите на силния пол трябва да разберат, че тези насоки не целят да ги обидят, а да направят любовната игра по-шеметна.

3. Отправят се право към вулвата. Предварителната любовна игра тук също е задължителна, ако мъжът иска да повиши градуса на възбудата у своята любима.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
я *** се цензурирало
2
8
 
22
 
! Отговори
Чичкото с мустака преди 6 години
Половин лимонче преди това, за да набъбнат хубаво папилите.
1
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такава дискриминация на третия пол няма никъде! Постоянно досаждате с хетеросексуални публикации и нищо за Различните. СЕМ да се самосезира хомофобската ви политика.