6 любовни правила, които да нарушите

Правило: Никога не си лягай ядосан в леглото
16 фев 2018 23:00, Михаела Лазарова
44
6 любовни правила, които да нарушите
Снимка: pixabay

Не може без правила във връзките. Те са необходими, за да оцелеят хармонията и любовта. Правилата са нужни, просто защото на човек изначално му трябват граници, в които да се вмества. Така функционираме. Иначе се самозабравяме.

Но въпреки всичко това, има някои правила, които абсолютно и безапелационно трябва да нарушите. За доброто на връзката ви е да не следвате подобни стереотипи.

Правило: Трябва да си себе си и да се държиш неподправено естествено, когато си с партньора

Грешка! Колкото и да ви се иска да сте напълно искрени за всичко, което мислите, не сте. Време е да си го признаете. И така е по-добре, защото все пак има някои неща, които човек задължително трябва да запази за себе си. Също така е добре да се научите да потискате гнева си в дадени моменти.

Правило: Сексът винаги трябва да е за взаимно удоволствие

Цялостно погледнато, разбира се, е задължително и двамата партньори да са сексуално задоволени във връзката си. Това обаче не означава, че всеки път трябва да играете една и съща любовна игра отново и отново. Доста бързо ще ви омръзне. Давайте си наслада понякога без да очаквате нещо в замяна. По-забавно е.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 17 И какво ти е странно? Ти като видиш някой човек мъж или жена, с когото сте имали общи спомени, не се ли сещаш за тях? Не съжалявам за никоя бивша-ако бяха достатъчно добри щяха да са с мен.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 15Странно ми стана. Обикновено, като приключиш взаимоотношения с някоя жена, трябва въобще да не се сещаш за нея. Все едно не е било. Другото означава, че все още ти пука. Е да! Ти си чувстваш най-добре, какво изпитваш.
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е като видя някоя жена, с която съм бил естествено,че ще сетя какво сме правили.През останалото време изобщо и не се замислям за тези жени.Притрябвали са ми-щом не съм с тях, значи нещо в тях не ми допада.
9
4
 
1
 
! Отговори
ползите и вредите преди 6 години
Ако предпочитате суинг , имате само ползи ! Жена ви прави секс с друг мъж пред вашите очи ,но и вие правите секс с жената на другия мъж пред очите на съпругът й и пред очите на вашата съпруга ! Така всички печелят ,всички са доволни и няма измамени и излъгани ! Ако сте такъв тип който не може да гледа как партньорът ви / партньрката ви прави секс с друг/а пред очите ви , тогава рискувате да ви изневеряват тайно , а ще се налага в вие сами да си търсите разнообразие скришно
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12Нали си имаш жена, защо се сещаш за нея? А тя.... тя помни ли те? И защо се жениш за жена, която не обичаш, а в съзнанието ти е все още другата! . Значи в едно 90%,ако другата ти се обади веднага ще забравиш, че си женен.
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 11 Не те знам мъж ли си или жена,но повечето мъже най-много ценим женската вярност. И жени, които са преспали с 100 мъже нямаме против да сме 101-ят, но не и да ни станат съпруги.Аз като видя някоя, дето съм спал с нея и веднага се сещам за уменията й в леглото.Това е мъжката психика.И всяка жена трябва да се съобразява с това ако иска да си намери свестен мъж.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6А ми ти...., ти си много цветущ в определенията. Брей...! Смях!!!!
5
2
 
5
 
! Отговори
реалността преди 6 години
На никой не му се иска цял живот да носи едни и сщи дрехи и да яде само картофи ! Рано или късно поспоянният партньор ще ви поомръзне !Мъжете и жените се делят на 2 вида !Едните не искат да им се изневерява ,но в краен случай са съгласни на "по-малкото зло" , да им изневерят скришно отколкото да гледат половинката си да прави секс с друг/а пред очите им !Другите също не искат да им се изневерява , но в краен случай са съгласни на "по-малкото зло" ,по-добре суинг отколкото скришно !
4
4
 
12
 
! Отговори
дрън дрън преди 6 години
До АнонименИ какво му е умното на съпруг,който позволява на жена си да спи с други мъже?Умният мъж се жени за съпруга,която няма да му изневери.....Ти на колко години си и какъв житейски опит имаш ! Ако си въобразяваш ,че жена ти цял живот ще прави секс само с теб ,много се заблуждаваш ! И все пак ако си семеен от доста години ,първо попитай сам себе си - на мене иска ли ми се да правя секс с друга жена ?! Ако ти се иска ,значи е възможно и жена ти да иска с друг мъж !
3
7
 
7
 
! Отговори
дрън дрън преди 6 години
Колкото повече крием сексуалните си фантазии от партньор / партньорката , толкова повече той / тя се заблуждава ! Затова почти всеки мъж си мисли ,че съпругата му много го обича и не би правила секс с друг мъж ! Жените също си мислят ,че мъжете им много ги обичат и не биха правили секс с друга жена !Затова взаимно си изневеряваме ! Но като че ли на повечето хора така им харесва ?! Затова повечето мъже и жени са съгласни половинките им да иневерят скришно отколкото да правят суинг
2
10
 
5
 
! Отговори
дрън дрън преди 6 години
Да крием от партньора намеренията и чувствата си ?!Ами точно за това хората си изневеряват ! Ако всяка жена казваше на съпруга си ,че й се иска понякога да прави секс с друг ,тогава 70 % / умни съпрузи / щяха да предложат на жените си суинг за да не изневеряват скришно ,а така и те ще правят секс с друга жена пред очите на съпругата си и всички ще са доволни !Другите 30 % / необразовани съпрузи / щяха да набият жените си затова че искат секс с друг ,щяха да се разведат и всеки по пътя си !
1
1
 
5
 
! Отговори
Да да преди 6 години
Женен ли сте? Не просто видът ми е жалък.