Как да го накарате да ви целуне? Триковете!

Насочете погледа си към очите му, а после към устните му
18 фев 2018 22:40, Михаела Лазарова
50
Как да го накарате да ви целуне? Триковете!
Снимка: pixabay

Ако от известно време излизате с някого, но след няколко срещи все още не сте стигнали до целувка, може би мъжът е срамежлив или се колебае във вашите чувства.

За да му подскажете, че е време да действа, има някои женски трикове, с които бихте могли да го подтикнете най-после да ви целуне.

Докоснете го, докато говорите

Не слагайте ръката си върху коляното му. Това е толкова очевидно и може да бъде изтълкувано погрешно. Докоснете по-скоро рамото му или ръката му, за да засвидетелствате желанието си за крачка към интимността.

Наклонете глава и се усмихнете

Не става въпрос за каквато и да е усмивка, а усмивка от типа "ела тук" – нежна, съблазнителна, леко невинна. Насочете погледа си към очите му, а после към устните му.

Наведете глава настрани и докоснете косата или рамото си

Мъжете лесно се обезоръжават от тези женски трикове, издаващи нежност и момичешко привличане.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм оставена от кой? Вие добре ли сте? За коя ме взимате?! Нещо някой страшно ви е заблудил!Никой не ме е изоставял!
19
1
 
1
 
! Отговори
До MGTOW преди 6 години
Не т е разбирам, в смисъл разбирам какво искаш да кажеш но не разбирам мисленето ти. За какво ми е да имам пари, ако не мога да направя щастлива жената до мен и децата ми(дай боже). За къде да ги пазя и за кого?
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мария неуместна си! Не си виновна, че не знаеш, но това не те оправдава!!!
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ти иска парите? Ти защо казваш, че имаш пари? Защо ч, укаш червено коси държавни служители от НАП и даваш преспоставки да си врът носа в сметките ти?! Аз защо не знам, че имаш пари? И не ти искам пари за сладолед, дори?! А?! Нали, друга я боли гърло, но на мен се обеснява. Гърлото...., гърлото я заболявания, че си и дал по- малко пари, когато ти е поискала повече.
16
3
 
4
 
! Отговори
Мария преди 6 години
Тази дето пише тук в сайта явно е доста зарязвана от мъжете.Интересно защо ли ?Гледам обръща темата на това кой за колко пари има бельо.Това ясно подсказва че е бивша или настояща ТРУЖЕНИЧКА.Явно е на тарифа на час и само пари са й в главата.Не може един диалог или спор да проведе ако не намеси парите.Леле колко си жалка драга.Пиша ти го като жена
15
2
 
4
 
! Отговори
до ганьовката тук преди 6 години
Добре бе Ганьовке дето пишеш тук във форума...разбрахме че си комплексарка която е зарязана от собствения си мъж най вероятно заради друга много по млада и красива жена.Еми замисли се че вината е в теб..Виждам много злоба,комплекси и чувтство за малоценност има в теб.Замисли се нещо да направиш със живота си,може и някой НЕуважаващ себе си мъж да ти обърне внимание и да вложи лъч светлина в жалкия ти мизерен животец,,дано поне той да не е следващия който ще ти бие шута както първия го е направил
14
1
 
10
 
! Отговори
MGTOW преди 6 години
Една жена почне ли да ми прилага трикове и да ми върти номера - директно я игнорирам. Жените в днешно време много обичат да играят психологически игри и да манипулират мъжете със различни цели. Особено когато става въпрос за пари :( Но тези тактики работят само защото повечето мъже са небрежни и неинформирани.Всеки мъж един мъж може да развие "радара" си и способноста си да засича игричките и триковете. Въднъж придобие ли това умение, нито една жена няма шанс да го манипулира.
13
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се ли виждаш до къде! Имаш доблест да плюе по жени да изрича грозни думи и и с тази уста да ядеш, да пиеш и да целуваш жената и децата си! ***! Човек изпразнен от съдържание оформен от злоба, завист и снобизъм. Кой да ти пада на нивото? *** в *** за лев и 0.60. Тръгнал да ми обеснява кой е хубав и кой не! Ти като си кисел и черен с пяна? И утре съвсем ще си 1 без 10.
12
0
 
3
 
! Отговори
От :до 6 и10 преди 6 години
Пичове, стресът и примирението в което ни се налага да живеем (България ), ни карат нас мъжете да търсим проблемите в жените. Изпитал съм го, средата подтиска, защото е неестествено. Всеки ден не сме себе си, защото трябва да живеем по Правилата на една шепа б. О. К. Л. У. Ц. И които ни тъпчат и сриват мъжкото у нас. Разберете, жените не са виновни, че ние като мъже стоию Безучастно пред несправедливостта от онези, които се помислиха за безнаказани. Средата е сбъркана
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне не са ниски жалки с черни души! Кой колко е красив зависи с кои очи гледаш! Явно твоята малка мишка е най-красива. Ходи и дай сиренето и си лягай! Измий си устата надявам се с нея да не целуваш децата си!!!Много си нисък... много си черен. Пяна... пяна ти излиза на ъглите на устата!!!!
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ганьовката много обича фразата : Ще си правя каквото си искам ......И от там започват всички проблеми..Когато стане въпрос за плащане на сметки ,вършене на физическа работа то тя принцесата на мама изведнъж става ДАМА и ЖЕНА и нямало как...Но ако стане въпрос за обикаляне в мола,по кръчми,да обикаля улиците не се сеща че е ДАМА и че би следвало да си гледа дома..Абе много права им дадоха,много анархия,всякакви ***,феминистки ( мъжемразки ) и всякаква *** и ето до къде стигнахме
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи я "бракуваш" и си намираш 20 годишна! За нея спираш да питаш и подпитваш, през трети, пети лица. А и си много кофи характер трудно ми е да поварвам, че някоя ще иска да бъде с теб и ще и липсваш!!! Така!!!! Спираш да плячка, ямпаш в аудиторията за нея. Тя не е лъжица за твоята уста!!!! Играеш много ниска топка. Чак ми е жал за теб!!! Само не знам тя дали знае въобще, дали ти съществуваш!!!??? Много си тесногръд. И чепат!!!
8
3
 
1
 
! Отговори
До 6 и 10 преди 6 години
Михаела.... Не се нервирай. Този, явно не те иска достатъчно. Остави го да търси принцесата, ти не търсиш такъв мъж. Иначе моето мнение, е че няма такова животно - ами да го целуне тя. Мъжът трябва да звънне пръв, да целуне пръв и да поиска първият секс. Всичко останало ни води към вероюто на Истанбул ската конвенция
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой какво заслужава не решаваш ти! Ти решаваш да ли ще затвориш пътя си към определена жена. Всяко твое действие днес, мисъл днес, изречена дума е предопределение за твоето утре. Затвориш ли "вратата" към нея Край! Астрално си отхвърлен. Като не искаш да бъдеш с определена жена и природата ще бъде с теб, дори. Пътищата ще спрат да ви се пресичат. До тотално прекъсване на връзка и комуникация.
6
4
 
6
 
! Отговори
MGTOW преди 6 години
Истината е жената не може ( а и няма право) да кара мъжа да прави каквото и да било. Отдавна вече приключи времето във което беше наложено грешното мислене че жената трябва да се издига във култ. Точно обратното е. Мъжете решават кое кога и как трябва да стане а жената трябва се подчинява на мъжа ако иска да има стабилна връзка. Като не и изнася - стяга куфарите и си купува вибратор. За мъжа реално няма загуба. Винаги може да смени жената със по млада. А жените минат ли 35-40 вече са брак.
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ганьовката е ПЕПЕЛЯШКА,тя е Спящата Красавица...цял живот чака МИЛИАРДЕРА да дойде да е обсипе с диаманти и златни кюлчета,да й плащат сметките,да е носят на ръце защото от малка е възпитана че тя е над БОГ и е Принцеса..живее в свят в който нейната майка неуспялата комплексарка би искала да живее .Именно за това самите те съсипват дъщерите си като им дават някакви непостижими илюзии..Живейте си Ганьовки във вашия свят,виждам ви по улиците,станали на 40 години без мъж,вече погрознели и съсухрени
4
1
 
10
 
! Отговори
Брадат Тип преди 6 години
А оти па да не клекне и не извърти една тръба? Я немам време да се занимавам с глупости. Кой че храни прасетата и кокошките? А тия картофи кой че ги вади?
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лежи си на твойта лавра и чакай! Щом имаш думи за изричане по отношение нея. Значи имаш търпение да дочакаш да ти се случи нещо хубаво в живота, жалък! Чакай! Понякога в живота е хубаво да преглътнеш ш, ибаното си мъжко самолюбие за да получиш, това което искаш. И да ти се получат нещата. И да отчиташ собствените си гафове.Господин прекрасен! Свикнал си на колене да ти застават и да ти клякат.Нали!? Една причина..., една причина да направи път към теб!?
2
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е е така, според мен. Мъжете учат жените! На мръсотия! Каква крачка искаш да направи за теб една жена? И посочи една причина да го направи за твоята така наречена "велика особа". Господин само влюбен!??? Една причина! Ти ще си неуморен в поведението си и словоизлеянията си и тя ще прави нещо за теб!? Ти ще я обиждаш и унижава пред аудитория, но тя ще прави нещо за теб "господин важен". Защо не се замислиш малко?!?!? Стой си така и чакай!!! Чакай бутилка с писмо след около 50-70години.
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами целунете го вие бе ?!