Лошите навици на нещастните съпруги

Непрекъснато водят сметка за резултат в брака си
19
Лошите навици на нещастните съпруги
Снимка: pixabay

Много двойки живеят в нещастен брак. Или единият партньор изпитва неудовлетвореност, или и двамата. Невинаги разводът обаче е опция. Някои продължават да живеят в липса на щастие, надявайки се нещата да се подобрят.

Повечето нещастни съпруги имат свои специфични навици, по които си личи тяхното емоционално състояние.

Опитват се да върнат старите чувства

В началото на връзката и брака са изпитвали любов, страст, вълнение, нетърпение да прекарат остатъка от живота си с човека, когото обожават. Злободневието, характерите, ангажиментите, трудностите в много случаи разединяват хората, карат ги да виждат неща, за които преди са били слепи.

Така постепенно чувствата охладняват, а хората се опитват да си спомнят как се е получавала химията преди.

Онова, което не могат да проумеят е, че миналото си е минало. С годините хората се променят, обстоятелствата се променят, животът върви напред. За да сме щастливи трябва да се адаптираме към настоящия момент, към тук и сега. Няма как да сме такива, каквито сме били някога.

Имат нереалистични очаквания

Повечето от щастливите брачни партньори имат реалистични очаквания от брака и живота си. Те не носят розови очила, приемат партньорите си с техните недостатъци и не се опитват да ги променят.

И обратното – когато човек фантазира за живот, приличащ на идилична приказка, нещата могат бързо да се объркат.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости!Ако не си пасват на характерите и са нещастни - или взимат живота в свои ръце или разкарваш партньора и толкова!Живота е твърде кратък,за да си губим времето с глупости!И си намираш по-добър партньор,с който си струва да живееш.
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 16Виновни няма! Тя го оставя намира с нейните занимания той си се занимава."Внимавай какво си пожелаваш!" Както се казва. Да тя жената е "ужас" и започват да ти се случват ужасни неща. Нали ако кажеш тя жената е любящо същество и започва да получаваш невиждани ласки след 20 годишен брак. Всичко е в главата и собственото желание какво да бъде и как да е.
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намира си любовник. Той поне не и говори така и дори и да му виси на врът той няма нищо против.
15
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като пораснат децата и умре кучето,започва истинския живот.Важно е всеки да си намери хобито или интереса.Досадно е да ми виси на врата и да мрънка-"Скучно ми е....Ти вече не ме обичаш.....и т.н.т."Животът е цветен и кратък,уважение и взаимност -да,но не и прислуга и аниматор на другата половинка.
14
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти ли? Коментарите са едва 20.С ник "жена" никъде не прочетох. Явно някъде се припозна в собствените гротески словоизлеянието или неудачите на твой приятел мъж, който е пред дилема. Човека коментира защо му поставяш профил без да имаш ясна представа кой е.
13
1
 
10
 
! Отговори
125 преди 6 години
Нещастните съпруги по-рано разбират, какво точно са избрали за спътник в живота. И виждат, че става все по зле и преминават към щастливи майки.А колко е важна любовта в България виждаме и къде са поместени тези статии:Секция Свободно време..
12
1
 
8
 
! Отговори
До 91 преди 6 години
Има една откачена стара мома,която се изявяваше по рано под ник"жена" в този форум.тя ги пише подобни и.диотщини.Като гледам 75 процента от коментарите са нейни.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти ли? С това 91 как да се тълкува на себе си ли говориш? Не чети като ти е кодирано. Май мозъка ти е изпушил и възприятията ти хич не са окей.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпрос на време е да си останеш със статус обвързва дори не е нужно да си сменяш дома. Само Благоверната. Докато тя дерзае той ще си изпълни къщата и душата същевременно.Забележи! Как двама души са заедно и в същото време са индивидуалисти всеки кове собствения си живот. Е!? Имат ли нужда един от друг? Не!Не осъзнават, че живеят сами. Само физически са под един покрив. И когато са действително сами един ден за тях няма да е нещо ново.Те ще са свикнали. Но още не го осъзнават колко са разведени.
9
2
 
10
 
! Отговори
91 преди 6 години
Някакъв *** пише тук кодирани съобщения до бившата си или до следващата патица. Успех на всички.
8
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След осъзнаването че му е празен дома и децата вече са големи. Поели своя път на развитие. Разбира! Желае още деца, но отношенията с Благоверната отдавна са загубили онзи трепет, който е възможно да сътвори от любовта на двама души нов живот. Плод на тяхната любов. От жените които има е готов да стане отново баща и от определена жена желае да има деца. Нещата са сериозни. Желае тази жена и деца от нея това ще осмисли живота му.
7
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Власт и пари да има един човек, пък на съпругата мaйната и. Лесно се сменя, а и какво ще направи ? Ще ме осъди ли ? Че аз такъва обвинения ще и спретна със свидетели и доказателства, че ще и се иска да не е жива.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще се оженя за мормонка. Много хубаво са го обработени :D
5
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един мъж като не е способен да направи една жена щастлива не е способен на нищо. За това се иска кураж финес и много истински чувства. Зад маската прекрит прозира непочтеното му отражение. И ако си обвързан за лична угода и си правиш каквото си поискаш е хубаво да си ергенува докато узрее за това. Обвързването с жена не е детска игра за незавършени момиченца. Там се иска мъжка гърбина и здрав разум. И да чувстваш жената със сърцето си.
4
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Burzum,ти от левия бряг ли си
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той не че я обича просто не иска да е сам с телевизора вкъщи поне да има и една табуретка. Когато започне да вижда жена си като даденост вещ тя не му е нужна, но е трудно да го разбере той няма нужда от нея за да му е пълна къщата, когато на моменти разбира че е празна. Той не и е нужен когато плаче повече и е нещастна отколкото да я кара тя да се усмихне.И предпочита да не е толкова с нея отколкото с всеки друг и при други. Въпрос на осмисляне за пробуждане..., някой ден в обозримото бъдеще.
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той харчи по жени 200-300 лева на ден. Държи се с тях перфектно към жена си изпитва нетърпимост да я види 2-3 часа през другото време му пречи. Като свърши парите е хрисим мил и добър с нея. Като има пак си е с жените и си прави каквото си поиска с нея. Кой е по коварен мъжа или жената? Жената понякога е отражение на жестоката действителност на собствения си мъж. Някои жени са мазохистки търпят, съдистичните наклонности на мъжа си защото няма къде да отидат и при кой. Не че го обича.
1
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените били лоши иска ли това правили си онова без знание на съпруга. А това какво е? Тя получава 700-1200 с бонусите.+ заплатата на мъжа. Семейството не си дели парите, всичко слага на едно. Като дойдат сметките се взима оттам. Пълни се хладилника. От цялата работа тя си позволява да си купи една боя за коса от 1,99 лева., промоционални цена и това е. Ако го слуша и не възразява много възможно е да получи подарък разходка из Венеция, Барселона или Испания. През остатъка от времето търпи.