Ненаситници! Кои жени искат секс постоянно?

Повечето жени казват, че 1-2 пъти седмично е достатъчно, но...
20 яну 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
29
Ненаситници! Кои жени искат секс постоянно?
Pixabay

Когато говорим за това колко пъти на седмица трябва да правим секс, мъжете винаги са на мнение, че колкото по-често – толкова по-добре. От друга страна повечето жени казват, че 1-2 пъти им е напълно достатъчно. 

Представителите на силния пол си мечтаят да срещнат жена, която е ненаситна в леглото, изпълнява техните фантазии. Или както се казва в един лаф: "Ако може да готви и мълчи по време на футбол, цена няма да има". Има ли такива?
 
Ето няколко типа жени, които искат постоянно секс:
 
Нимфоманки
 
Отнася се за сексуално разстройство, при което влечението към противоположния пол се увеличава. Жените, които го имат, искат секс постоянно. Дори след един полов контакт и оргазъм, тяхното желание за секс не намалява. Докато преди години това заболяване е било доста често срещано сред населението, днес едва 3% от него го има.
 
Жени в овулация
 
По време на цикъл жените често си менят настроението, но не само. По време на овулация те могат да изпитат повишено желание за секс. Дори някои лекари дават увеличаването на либидото за ориентир за настъпване на овулация.
 
Такива без постоянен партньор
 
Жените, които имат сериозна връзка, имат постоянен полов живот, докато свободните страдат от липсата на такъв. Ако не са имали интимни отношения от дълго време, те са нервни, раздразнителни, доста конфликтни, но и по-страстни. Колкото повече стоят без партньор, толкова повече възбудата им расте.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Az ako znam koi sa vse tam shte sam
11
2
 
9
 
! Отговори
са преди 5 години
Няма мъж или жена,които да не им се иска!Ама семейство,деца и работа изместват фокуса!
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ястреб ОсманлиятаЩом си с плешива глава, ти НЕ си жена, а си мъж! Следователно ти и мъжът ти сте правили г.е.й секс!
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не и моята.
8
0
 
23
 
! Отговори
Опа преди 5 години
Тази новина може да я напишат 90% от българите над 16 г. Нищо ново под слънцето....***, карай да има новини...
7
25
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ненаситници! Кои жени искат секс постоянно?Гербавите жени! Герберастите са ненаситни!
6
5
 
3
 
! Отговори
Фашистки-внук.... преди 5 години
Проверете, има-ли, Германия,....
5
28
 
11
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 5 години
Когато съм в ролята на жената, казвам на Мустафа Maнафa:-Искам да го направим като по филмите!-Той скача като луд, зa6ива ми два тokата,пpeбива ме, пълни ми всички дуnkи със спepма,изcupa се отгоре мu,изпразва се на плeшивaта мu глава,изпикава се върху ми ,и доволен тръгва към банята...! С насълзени очи аз промълвявам:-Мдаа...Различни филми сме гледали !
4
11
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че нимфоманките намаляват сериозно в последните години е наистина жалко... но да му мислят младите, аз вече съм на 60. Когато бях млад имаше достатъчно нимфоманки и живота бе прекрасен. Освен това секса през комунизма бе безплатен, викахме му любов.
3
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ненаситността на жената се определя от това колко бързо иска да получи ресурси от въпросният мъж. Тя подсъзнателно търси ресурси, а секса е средство за извличането им. Жената се въжбужда от богатства, асоциира ги с това което вижда у него. Единственият начин да ги получи е като отслаби волята и организма му като предизвика изхвърляне енергията му, колкото по-често го прави по уязвим и податлив става на манипулация, освен че се пристрастява. По ирония това което го прави силен го прави и уязвим.
2
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грандиозна, жизнено важна новина. Толкова е необходимо за просперитета на човечеството. Особено тийнейджърите са жадни за такива високонаучни технологични знания. Гъската от Брюксел трябва да осигури дигитални форми на действие в тази публична област. Предишното правителство беше изоставило тази магистрална дейност. А задават въпроси!!!
1
17
 
17
 
! Отговори
img456123 преди 5 години
"Кои жени искат секс постоянно?"Моята.