Как да приключите eдна токсична връзка?

Не отлагайте решението си
18
Как да приключите eдна токсична връзка?
Снимка: Istock

Да сложиш край на една любов е труден избор. Когато връзката се е изродила от любовна в токсична, изборът е не по-малко труден заради емоционалните рани, които тези отношения са оставили и продължават да оставят. За да се справите с тази трудна крачка в живота си, вижте какво трябва да направите, за да преминете през процеса по-леко и безболезнено.

1. Осъзнайте вашата вина

Колкото и токсичен да е един партньор, във връзката участие взимат двама. Анализирайте собственото си поведение, за да разберете каква част от вината се крие във вашите действия. Нещата никога не са напълно едностранчиви. Това ще ви помогне и да не повтаряте грешките си в бъдещите си връзки.

2. Съсредоточете се върху себе си

Приключването на една връзка е трудно наред с всичките негативни и позитивни страни на този процес. Ако сте преценили, че вредите за психиката и бъдещето ви са повече, отколкото можете да понесете, не се колебайте да направите тази крачка. Важно е да се съсредоточите върху себе си и да сте сигурни, че това е най-доброто за вас.

3. Поискайте подкрепа

Преминаването през подобен труден етап винаги протича по-лесно с помощта и подкрепата на близки и приятели. Най-голямата грешка е да криете това от тях и да не потърсите техните съвети.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мишето ви обясни, бе! Тя е експерт по душевни любовно-сексуални терзания. Много се е терзала и иска да сподели.Приключвайте я тая пуста токсична връзка, научно!!!
14
3
 
2
 
! Отговори
До Иво преди 5 години
До ИвоАко другият е използвач(ка), егоист, няма сериозни намерения и на всичко отгоре не уважава човека до себе си, защо да си правиш труда да оправяш такава връзка?Това се опитват да направят само много наивните и много млади хора. Ако е наивно момче, въобразява си, че чрез рицарски постъпки ще я накара да го оцени. Ако е наивна девойка, всячески се старае да разбере защо той я мисли за глупава и недостойна, а той всъщност се подиграва с нея, защото няма над кого другиго да издевателства.
13
1
 
5
 
! Отговори
Иво преди 5 години
Типична статия в консуматорския стил на днешното време! Не прави услия да оправиш връзката, а я прекрати и смени партньора както си сменяш мобилния телефон, пералнята и т.н.Проблемът на подобно поведение е, че хората се превръщат в егоистични използвачи и никога няма да си намерят искрен партньор готов на компромиси и усилия в името на една дълга и щастлива връзка.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7Тя трябва да е мазохистка ,докато той обеснява всеки път на любовницата си за нея, къде ходят и как и защо! В подробности ,но любовницата му снася всичко на бившата и работата е ясна. Той поддържа връзка с друга жена и я води където е бил с бившата за да продължава да я тероризира! Някои мъже са токсични отвътре при тях думата "Не" и "Край" са просто не мислими!!!
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не ми се обаждай" повече и приключват!
10
2
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Тълкуваш не таковъш ще треа си эавлечеш дирника където треба
9
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще приключим токсичната си връзка с управляващите с яки шутове в гербавите кpaтyни!
8
1
 
1
 
! Отговори
До 6 преди 5 години
Не, пращате фирмичката да купи малко молдовски медицински акции, така че и класическата токсикология да не може да ти помогне след това
7
7
 
15
 
! Отговори
Мамините синчета преди 5 години
просто се изсулват като мокра връв, когато решат, че връзката е продължила дълго време и момичето може да предяви претенции за по-сериозно обвързване. Престава да я търси, крие се, без да е споменал каквото и да било за раздяла на последната им среща. Също и ако тя му каже, че е бременна. Просто се покрива и я оставя сама да се оправя.Мамините глезли, ако решат да се разделят с гаджето, първо си намират някой друг, после все са заети, накрая му заявява "Край" и се разхожда под носа му с новия.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Как да приключите eдна токсична връзка?"Отивате за лечение в клиниката по токсикология.
5
8
 
13
 
! Отговори
Джендъри, Сър! преди 5 години
Егаси дежнедърската преписана статия от някое американско издание.На пръв поглед е добре, обаче сега в САЩ стават такива работи (очевидец съм), че ум да ви зайде. Жените ги поощряват да тормозят съпузите си, да записват всяка повишена дума, тук даже не говорим за скандали.Естествено от един развод печелят шайка адвокати, след това има мафия от мачмейскъри и платени сайтове за запознанства като настройват жените да търсят милионер с тяло на атлет и т.н.Накрая жените одъртяват и остават сами.
4
3
 
4
 
! Отговори
Hater преди 5 години
Гошо пак ли сънува токсини?
3
4
 
18
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Робин Уилямс( Бог да го прости) каза на Мат Деймън в шедьовъра "Добрият Уил Хънтинг" , където получи Оскар за ролята си:" Една вечер жена ми пръдна в съня си и събуди и кучето, обърна се към мен и ме пита -"Какво беше това", а аз- "Аз бях.". Съвестта ми не ми позволяваше да й кажа истината. Човек го обичаш такъв какъвто е...със всичкото което носи у себе си."
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да спрете токсична връзка? Спрете новините и животът ви ще стане по-ведър.
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вината за обтегнатите отношения е двустранна, а в една връзка винаги се правят низ от компромиси за да съществува тя- пак двустранно! Толкова е елементарно!