Стопанките на котки са най-добрите съпруги. Защо?

Вижте причините те да са така всеотдайни
Обновена: 30 юли 2019 13:52 | 28 юли 2019 10:15, Илияна Николова
71
Стопанките на котки са най-добрите съпруги. Защо?
Снимка: istock

Особена стигма витае около жените, които живеят с котките си. Говори се, че ако си необвързана дълго време, със сигурност ще си остарееш с десетте си котки някой ден. Хората смятат, че тези жени са толкова неспособни да създадат връзка с мъж, че предпочитат да живеят в дом, пълен с котки, отколкото да ходят по срещи. Мъжете пък се плашат от странностите на тези жени.

Но стопанките на котки са страхотни хора, които всъщност са способни да дарят цялата си любов и всеотдайност на един мъж и от тях стават едни от най-добрите съпруги след това. Вижте защо.
 
Те имат големи сърца
 
Жените, които отглеждат котки или просто ги обожават обикновено имат огромно сърце. Те имат толкова много любов за раздаване, че обикновено една котка не им стига, затова гледат по няколко.
 
Те знаят ключа към баланса в живота
 
Любителките на котки знаят добре колко е важно да не задушават партньора си. Досущ като своите мъркащи любимци, които ще те одраскат без да се замислят, ако навлезеш прекалено в личното им пространство, така и техните стопанки знаят колко важно е личното пространство и дават свобода на своите партньори.
 
Те не се плашат от обвързване
 
Ако търсите някой, който не се страхува от дългосрочно обвързване, жените, които обичат и гледат котки са много подходящи. Те знаят добре какво щастие може да донесе стабилността в отношенията и плановете, които една двойка прави заедно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Елена преди 3 години
Би трябвало да ги чистят ,но 90% са мизерници ,и си оставят гнусотиите по улиците ! Много сериозни санкции трябва за такива.Най -после да разберат ,че по никакъв начин нямат право да притесняват хора ,и други животни чрез техните кучета,тези "капацитети"
48
0
 
1
 
! Отговори
Елена преди 3 години
Котката е изключително чисто животно! За разлика от кучето,тя никога не си оставя изпражненията по улиците !! Не се налага да се ходи след нея ,и да се събира! Да не говорим,че кучкарите масово са невъзпитани,и нагли,и дори не си чистят мизериите след кучето🤔 За разлика от кучетата ,котките не представляват опасност за никого! От стопанствени ,и бездомни кучета има стотици нахапани годишно,което е безумно 🤬
47
2
 
2
 
! Отговори
*** преди 4 години
До До 27То и вие би трябвало да си събирате *** на добичето нищо, че ака навъв
46
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Котките лекуват всякакви болести . А кучето не може . И при двата индивида трябва да слугуваш .
45
2
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
За да имаш животно, трябва дас се грижиш за него и да го обичаш. Аз много искам да си взема котка, защото те за мен са самостоятелни животни, но все пак изискват грижи. А като се познавам, че ума ми е все в жените има риск да го забравя животинчето и то да страда заради моето бездействие. Така че взимайте животно само когато сте убеден, че на 100% ще му се отдадете....и ще получите същото
44
0
 
7
 
! Отговори
TTP преди 4 години
Еех,пак много непозитивни мнения са нашарени. Всеки е различен,статията е супер измислена, не може да се категоризира човек по това дали се грижи за куче,коте или дете или за всички заедно....
43
9
 
9
 
! Отговори
статистика преди 4 години
2/3 от коткарите около мен са неженени или разведени.
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то във всяка селска къща има котка, значи селянките са най. Добре, няма лошо. Назад към природата.
41
3
 
4
 
! Отговори
Ъхъ преди 4 години
До 41. А майм,уна може ли? Да показва на някои хора как изглеждат. Хахаха
40
3
 
18
 
! Отговори
Любителка на котки преди 4 години
До привет от Германия. Ха-ха. Изобщо не ми е крив света, живея си много добре, имам нормално семейство и хубава работа. И много красива котка, една. Ни си мисли че у нас има стадо котки. Не знам причини за какво да търся в себе си, за това че съм успяла жена ли? Ами да, причините за това са точно в мен. А не в такива като теб, които дават квалификации на хора, които не познават. С такива избягвам да общувам защото са "дървени философи" и мислят че всичко знаят.
39
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Котето е шеф! Кучето е роб!Естествено, че котето ще е шеф, за това си има слугинаж, да му бърше ****. Явно на коткарите им доставя удоволствие да им акат по легените вкъщи. Ама като видят питбул и бягат като ***. Така, че кучето ще е роб в някой друг живот. Доста злоба в хората, това не е хубаво. Бъдете здрави и щастливи и по- малко омраза :)
38
0
 
16
 
! Отговори
vn преди 4 години
И при кучетата, както и при котките, всичко зависи от стопаните :)
37
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Котката мирише, вре ти се в краката да те изцапа и изпроси храна, ако пробваш да я погалиш след като си я нахранил, получаваш одраскване. Кучето е същата работа, по-радко хапе отколкото котката драска но е по-зле. За разлика от котката може и да убие човек. Някои ги пускат по улиците когато не могат да ги гледат, затова има толкова много бездомни животни. Забрана в градовете на кучкари и коткари. Да са разрешени само риби, птици, хамстери и такива неща. Също без змии и паяци.
36
36
 
7
 
! Отговори
Кучкар преди 4 години
мразя кучета
35
40
 
13
 
! Отговори
Кучкар преди 4 години
Котето е шеф!Кучето е роб!
34
22
 
54
 
! Отговори
Ема преди 4 години
Любителите на котките нещо много се засягат и не приемат чуждо мнение :) но всички домове, в които се гледат котки миришат и това е! Това, че не го усещате, защото явно сте свикнали и си мислите, че не мирише като чистите, не променя този факт. Иначе никой не ви спира да си ги гледате, какво се напрягате толкова ;) гледайте си гадните котенца, чистете им и си вярвайте, че в дома ви мирише на Шанел
33
52
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Котките са си супер, в глупавите комплексари, които се изказват по-долу е проблема. Ей това комплексирания селянин от всяка тема може да завихри спор, в който да се изкарва велик, защото харесва нещо си, което никога не е важно и не говори нищо за каквото и да е.
32
41
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До писанитеМного обичам комплексари с фашлива самоличност, много благо ми става
31
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
скучната жена
30
5
 
34
 
! Отговори
До писаните преди 4 години
Прости хора сте, прости. Заслужавате да живеете в България и да се гаврят с вас. Поздрави от Дания.