Най-честите грешки, които мъжете допускат в ухажването на жените

Прекалено са самоуверени
23
Най-честите грешки, които мъжете допускат в ухажването на жените
Снимка: istock

Много връзки се провалят още преди да са започнали. Случва се, защото много често мъжете подхождат погрешно, когато се опитват да се доближат до жената, която харесват. Неподходящите начини на ухажване могат да затворят много врати, които иначе биха могли да донесат щастлива връзка.

Страхът от отхвърляне е един от най-мощните фактори, които спират мъжете да направят важната крачка към сърцето на жената, която е привлякла вниманието им. Когато се решат да го направят, те често грешат.

Кои са най-честите грешки, които мъжете допускат в ухажването на жените?

Подхождат откъм грешната страна

Една и съща стратегия за заговаряне и ухажване няма как да е еднакво успешна. Ето защо, ако използвате едно и също скучно изречение, например „здрасти, как си?“, няма да ви донесе успех. Да се приближите към една жена също е майсторски подход, защото не всяка обича изненадващи „атаки“ откъм гърба, например. Ако мислите, че ще я впечатлите, стряскайки я зад гърба ѝ, не бъдете толкова сигурни, че номерът ще подейства.

Не преценяват момента

Точният момент, в който да демонстрирате интереса си към някоя жена също е от голямо значение. Ако тя е заета, а вие настоявате да я заговаряте, това може да я ядоса, да я накара да реши, че сте нахален и нетактичен, което да ви затвори вратите към нея.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: флиртухажванелюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всяка жена харесва различен тип мъже. Важното е да разберете още от началото, какъв тип мъже харесва. Ако се представите, като мечтания от нея мъж, то голям е шанса да я спечелите. Ако говорите, че искате да правите секс на първа среща едва ли ще правите, понеже тя ще ви възприеме, като поредния скучен и нуждаещ се от нея мъж. Важното е да правите и комплименти за малки неща като за лакираните и нокти, понеже малко мъже ги забелязват. Трябва да я изпратите до вкъщи на първата среща.
16
1
 
9
 
! Отговори
Яница преди 4 години
Нищо не е по привлекателно эа едно момиче от това, някой готин мъж да я намира эа привлекателна!!! Цялата идея на флирта не е да съблаэнява, а да накара човека отсреща да се чувства секси!!!
15
4
 
15
 
! Отговори
Васкес преди 4 години
Ако мъжът е уверен,добре подържан,интелигентен,джентълмен към дамите и с добро чувство за хумор,голяма част от жените биха си паднали по него.Парите са бонуса към всичко това.Жените искат мъж до тях,а не льольо мамин,който не знае на кой свят живее.
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кои мъже ухажват добре, тез дето живеят още при мама и незнаят какво искат още от живота?
13
1
 
7
 
! Отговори
Tail chaser преди 4 години
Ами ако целта не е да "ухажваме", а просто да ги изкараме извън нерви и да гледаме сеир отблизо, посочените стратегии и тактики не биха били грешни.
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 5Открай време жените също ухажват мъжете, но го правят по по-прикрит начин.В наше време обаче най-алчните моми са безобразно активни. Несамо ухажват активно богатите и перспективните представители на силния пол, ами някои направо нахалстват като конски мухи. И не са само моми, има такива "ухажорки" и сред омъжените дами, които нямат нищо против да кръшнат на мъжа си, за да спечелят някаква облага или дори да се разведат, ако докопат по-изгоден за брак.
11
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най голямата грешка, ако ви надушат, че портфейла ви не е достатъчно дебел...
10
2
 
13
 
! Отговори
Статистик преди 4 години
Абе ако се пробваш на 10 е по - вероятно да се класираш, от колкото да си блъскаш акъла за уникален подход към 1.
9
5
 
16
 
! Отговори
Зелен ЕвроЖендрВеган преди 4 години
кой се интересува още от жени?!
8
1
 
34
 
! Отговори
мечо преди 4 години
най важната грешка е ако нямаш пари!
7
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви са тия тъпотии бе! Една жена ако харесва и иска даден мъж, тя ще намери начин да му даде дори да е намазан с л.а.й.н.а. И обратното - не го ли иска нищо не може да я накара да му пусне.
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Една и съща стратегия за заговаряне и ухажване няма как да е еднакво успешна."Търсиш определен тип жени, 40% от тях кълват на едно и също. Що да си губя времето два дена да мисля персонални стратегии, като за два часа мога да се пробвам на три и едната да клъвне?А тия, дето искат специални стратегии, отношение и не знам какво - нема да си троша нервите с тях. И без друго повечето такива после стават злобни самотни лелки с котки или кучета. Ако не се очовечат. *** нема аз да си губя времето.
5
6
 
25
 
! Отговори
От дек на дек ? преди 4 години
Най-честата грешка е,че не им казват още на самото запознанство,че много си падат по нея и че искат да я еват.Увъртането,протакането,разхождането и пр.отекчава дамите и започват да мислят за охажора,че е мyхльо,поради което му бият дуспата.
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нали имаме равенство между половете . Защо мъжете все трябва да ухажват? Нека и жените го направяъ.
3
11
 
13
 
! Отговори
Най-тежката грешка, преди 4 години
допускана от много мъже:В компания, в студентска група или където и да е другаде, най-елементарните, неинтересни,неинтелигентни момчета и млади мъже амбициозно се втурват към най-хубавото момиче,дори и когато се знае, че това момиче е интелигентно и трудолюбиво и че е постигнало вече успехи.Той упорства, нахалства и дори започва да обижда, ако усети, че тя не го приема.Не алчността на жените за богатство и успех, а алчността на елементарния мъж да "свали" най-качествената е най-тежката грешка
2
4
 
36
 
! Отговори
Дъга преди 4 години
Жените избират. Красивите искат богати мъже. А грозните перспективни. Който е беден и неперспективен ходи с ***. жесток е живота към обикновения мъж.
1
4
 
44
 
! Отговори
vai преди 4 години
Проблема в днешно време е един единствен-БЕЗПАРИЧИЕ.Всичко друго е само лакардии.Сами се набутват жените като има пари,никакво сваляне няма.....Все един и същ театър гледаме по дискотеки,фитнеси,клубове