Връзката с разведен мъж може да има и някои препятствия

Прекарвате много малко качествено време заедно
27 мар 2020 23:00, Михаела Лазарова
21
Връзката с разведен мъж може да има и някои препятствия
Снимка: Istock

Срещате се от няколко седмици, месеци. Той е мил, романтичен може би, но е разведен... Не приемаме „разведен“ като етикет и не бива, защото понякога хората се разминават и е по-добре да не бъдат заедно. Но връзката с разведен мъж може да има и някои препятствия, затова е важно и да бъдем внимателни, вижте какви.

Започвате връзка с него, а той все още не е приключил с бившата си

Дали той е пред развод или наскоро се е развел, много е важно да се уверите, че не изпитва емоции към бившата си жена. Той ще ви говори постоянно за нея, няма да може да се отвори изцяло емоционално към вас, тя ще се намесва във връзката ви и ще имате усещането, че не сте двама, а трима. Всичко това ще ви подложи на стрес и по всяка вероятност взаимоотношенията ви няма да се развият.

Твърде бързо се събирате да живеете заедно

Като по-емоционални и нетърпеливи, жените искаме нещата да се случват бързо, особено в любовта. Движете се бавно в новата си връзка с разведен мъж. Нека мине известно време, за да добиете поне малко представа дали с този човек може да правите планове за общо бъдеще. Ако той има деца, помислете как контактите му с него ще се отразят на общото ви съжителство. Дали сте готова на такава промяна? Ако мъжът се е развел наскоро или не е имал връзка след развода си, може би е добре да си дадете малко време, преди да заживеете заедно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
2
 
! Отговори
До Дядо от село преди 4 години
Ех, дядо, ако започна да разказвам, трябва да стоя тук до утре сутринта. Току що, като прочетох написаното от теб, си направих сметка, че познавам само от моето поколение няколко момчета на възраст от 23 до 28 г., ергени, здрави, хубави, от стабилни семейства, всеки един от които има постоянна връзка с разведена жена, по-възрастна от него. Най-младата от тези жени е на 30 г., най-възрастната е на 38 г. Всяка от жените живее в самостоятелна квартира.Уж са връзки само за секс, но са от доста време
16
3
 
8
 
! Отговори
Врачка преди 4 години
до пияница мистиkДо като ти става любовницата ще е с тебе. Ако се ожените, ще се разведете. Накрая ще останеш сам, в прекрасни приятелски отношения с трите ти бивши.
15
2
 
5
 
! Отговори
Много е субективно преди 4 години
До Анонимен 6Ти така си мислиш.Един колега, хем висшист, хем кротък, се разведе с първата, макар че имаха две деца. Няма да описвам личната им история.Много бързо му се навря в ръцете една мома от село. Много елементарна, макар и висшистка. На всичко отгоре заекваше. Е, точно тази успя да го ожени за себе си и два пъти роди от него. И понеже съдбата обича да си прави шеги, при второто раждане излязоха близнаци. Селската му булка се оказа и мързелана, та децата й сами се гледаха едно друго.
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато някой бърза за се жени било то мъж или жена, работата не му е чиста особено ако е разведен повече от два пъти.
13
6
 
2
 
! Отговори
пияница мистиk преди 4 години
Михаелче, кажи сега нещо за моята конфигурация - два пъти съм се развеждал, но съм в прекрасни приятелски отношения и с двете си бивши. Подчертавам, САМО приятелски. Същевременно ходя с жена, която си е щастливо омъжена, с малко дете. Казва ми, че обича мъжа си повече като приятел, но не е влюбена в него. А с мен се чувства желана, искана и истинска жена, освен, че е влюбена в мен....И аз в нея, разбира се. Давай сега, напиши статия и за мен и моето положение
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази мома пише само женски статии. Очевадно е че не разбира от мъже. Въпреки, че тя и от жени не разбира. Що пише изобщо? Практически, никой тук не пише. Тука само се преписват сататии. преписват, превеждат, преформатират леко(от там стилистичните и правописните грешки)... Та така е тука. Ама ни е добре ;)
11
3
 
18
 
! Отговори
дядо от село преди 4 години
Нас,мъжете кучета ни яли,пишете само за негативите от връзката с разведен мъж.А за връзка с разведена жена -няма нищо.Това е дискриминация..
10
4
 
17
 
! Отговори
Един преди 4 години
път вече имах смелостта да се разведа,и втори път глупостта да сключа друг брак?!?Така,че мили дами и господа,ценете повече собствената си СВОБОДА!!!Другото е комплекси,предразсъдъци и отживелици от миналото!?!
9
5
 
12
 
! Отговори
Mgtow преди 4 години
В днешно време няма място за отживелици като брак. Нито мъжете, нито жените са като едно време. Имам приятели и приятелки, подведени от майки, баби да го направят. Почти не поддържаме контакт, защото аз не искам. Ползват ме за бюро оплаквания и брачен консултант..моят не ме е оправял от толкова време, казва момичето, моята така ми каза, иска да си ходи, казва момчето. Аз не мога да давам брачни съвети на никого. Но такива бракове са мъртвородени, нямат бъдеще и само едно взаимно мъчение.
8
6
 
11
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Mухаела, много си зле. Ходиш да ровиш из бунището на интернет, за да изровиш някакви жалкарии, които според теб са одухотворяващи и забавни, а те дефакто са отблъскващи и противни.
7
3
 
18
 
! Отговори
Възмутенвируса преди 4 години
Безсмислена статия. По-добре да бяхте писали за коронавируса.
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз веднага бих се обвързал с втори брак.Ама жената само плаши,че ще ме напусне,а не се маха.Не мога и да я изгоня,щото имаме две малки деца.Дошло ми е до гуша от нея-на ден ми прави по 100 забележки,даже като се разболея ме обвинява,а аз не пия алкохол и не пуша,та да се каже,че съм се разболял заради това.Мечтая си за някоя,която няма да се опитва постоянно да ми се налага.
5
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
един разведен НИКОГА не би се обвързал с брак повече
4
4
 
9
 
! Отговори
ВиготураВигопрасна преди 4 години
Местя го....
3
4
 
21
 
! Отговори
ГРОБАР преди 4 години
Така е, освен ако не си купиш къща и бутик в Барцелона и да не те разследват за пране на пари!
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати и простотията
1
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който е писал статията, хабер няма от някои неща.Разведен човек веднага се събира да живее с някоя, само ако се е развел заради нея,с други думи - ако е имал сериозна връзка с тази жена още преди развода си.Но ако разводът му не се дължи на залюбване с друга, а само на неразбирателство със съпругата, такъв човек, получи ли пак свобода, не бърза да се обвързва със сериозна връзка, дори когато се случи да срещне някоя, която много му харесва.