5 знака, че не го обичате

Очаквате от партньора си да се старае
17
5 знака, че не го обичате
Снимка: Istock

Обичта често се бърка с други чувства. Заради погрешната представа, която си изгражда човек за собствените си чувства, е склонен да продължава да стои във връзки, от които не само не изпитва удовлетворение, а е дори на прага на нещастието и отвращението. Невинаги можем да си дадем ясна сметка кога сме спрели да обичаме партньора си, но някои признаци могат да ни помогнат да изясним чувствата си.

Ето 5 неща, които показват, че вече не го обичате.

1. Опитвате се да попълните празнина.

Една от причините да стоите във връзка, която вече не ви прави щастливи, е страхът от самотата и желанието да запълните празнина в живота си, която ви липсва. Много хора погрешно смятат, че няма да се справят сами, че ще им е твърде тежко, ако се разделят с партньорите си и ще се чувстват празни.

Понякога дори празнотата няма нищо общо със самата връзка, а чрез връзката запълвате липсващи в емоционален план неща в живота си. Искате да се докажете пред някого? Искате да докажете на себе си, че заслужавате да бъдете обичани? Не това е начинът да го направите, като продължавате да стоите във връзка, която ви прави нещастни.

2. Колкото повече време прекарвате с партньора си, толкова по-малко ви харесва.

Дайте си сметка дали сте съгласни с мнението на партньора си, дали харесвате хумора му, дали говоренето и размишленията му ви дразнят истински или пък не. Всичко това е показателно за вашето отношение към него. Ако всичко, което половинката ви прави и казва ви дразни и провокира неприязън, вие не го обичате вече, дори обичта ви е преминала в гняв и неприязън.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше преди много имаше години такъв случай в нашия град. Един шeмeт булка бременна от колата свали преди сватбата, заради капризите на майка си. И до ден днешен не е погледнал детето си, а то е направо негово копие. И каква жена мислеше, че ще намери, след като целия град знаеше как е постъпил? Коя нормална жена щеше да му се лепне? Намери една - брат й мутра. Беше потрошила него и майка му за пари с един стол преди 20 г. Майка му лежа 6 м в гипсово корито. Гък не могат да кажат.
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Даже и да растат по дърветата пак няма да ти бъде дадена свястна жена. Ти вече веднъж си унищожил човешки съдби, да не си въобразяваш, че отгоре ти ще валят диаманти от небето. Най-малкото, защото вече не го заслужаваш. Законът на Кармата е безпощаден, но справедлив, но примитивните мъжки мозъци не могат да схванат нищо от това.
10
0
 
6
 
! Отговори
До 10 / До 1 / преди 4 години
Те не са се формирали, както грешно разсъждаваш. Като ти е дадено свястно момиче да не мислиш, че следващия път пак ще попаднеш на подобно. Добрите жени не растат по дърветата. Това е все едно на намериш гърне със злато на пътя и вместо да го вземеш - да го ритнеш и счупиш и златните монети да се пръснат по земята. И всичко това с надеждата, че като вървиш още 1 километър ще намериш два чувала със злато. Смачквайки човешки съдби си създаваш лоша Карма - като не искаш сватба, на ти брадва!
9
3
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Напротив,всяка потенциална тъща внушава на дъщеря си точно обратното, но момичето обикновено не й вярва и е влюбено в своите романтични представи.После, въпреки съветите на майка си не се насочва към зрял и улегнал мъж, а хлътва по свой връстник.И се убеждава, че мама е права, също и че мъжката мама е забравила да каже на чедото си, че и девойките са хора, а не играчки или салфетки за еднократна употреба.После се чудите как се е формирал манталитетът на меркантилните, безмилостнималки ку.ч.ки
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какъв е проблема да ги има и петте, че и още 50 критерия и да се обичаме? Понякога се чудя, с тези манипулативни статии какво си мислите че правите? На някои журналисти трябва да им се забрани да публикуват преписаното, защото нямат рационални филтри...
7
2
 
5
 
! Отговори
Михаелоооо преди 4 години
В 3.00 ч. през нощта ли се сети да си зададеш въпроса дали го обичаш твоя или него обичаш?Нека да ти кажа нещо. познавам не една и две двойки, които отговарят на петте изброени от теб критерия, но са заедно от години, държат един на друг и ако им кажеш да се разделят и да търсят щастието си другаде, ще ти издерат очите.
6
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боли ме главата.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не виждам важният въпрос за размера!
4
5
 
26
 
! Отговори
orlin преди 4 години
Любовта е в училище и до към трети курс студентка. Тогава е секса и целувките.След това българката се оглежда за удобен *** да направи детето, а брака става фирма.
3
5
 
16
 
! Отговори
До 3 Зян преди 4 години
Колко милиона aбopта бяха направени в тези времена ?! Ходехте с ученички, лъжехте ги, и ако забременееха мамините синчета си биеха камшика, защото били още малки 25-26 годишни. Няма да се хабят и да се женят, да понесат отговорност. Тях тогава ги чакаше бляскаво бъдеще. Колко живота унищожихте на момичетата и на неродените деца ?! Давате ли си сметка ? Някои от тях раждаха и ги оставяха по домовете за сираци. Какъв феминизъм ? С това ли ще си успокоявате гузните, мръсни съвести.
2
9
 
8
 
! Отговори
зян преди 4 години
Пропагандата през 1970 беше агресивно феминистична. Това са бабите сега които развръщаваха дъщерите си и сега и внучките. Трябва да минат три поколения да загубим много опропастени животи докато се нормализира положението.
1
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Споко! Всяка жена обича единствено себе си.