5 знака, че е време да спрете секса с него

Не сте единствената му интимна партньорка към настоящия момент
41
5 знака, че е време да спрете секса с него
Снимка: Istock

Колкото и да ни се иска в любовта всичко да ни се случва, както сме го планирали, това невинаги става. Понякога се случва да губим време и емоции във взаимоотношения, които се градят само върху секса. Какво показва, че е време да спрете да правите секс с него?

Търсите сериозен ангажимент, докато той не

Понякога се случва, жените, да объркаме времето за интимни преживявания с предпоставката за сериозна връзка. Когато двама души не гледат в една посока, единият обикновено страда. Хубавият секс с вас няма да го убеди колко невероятна личност сте, ако няма други ясни знаци, които да подсказват, че той се интересува наистина от вас като личност и търси нещо повече. Така че, ако липсват тези знаци и вие усещате, че емоционално започвате да се обвързвате, може би е време да прекратите сексуалните срещи.

Имате чувството, че той ви използва

Сексът трябва да носи удоволствие и на двамата партньори. Те да се стараят еднакво на другия да му е хубаво, да уважават онези моменти, в които не са във форма и настроение за интимности. Но ако той се интересува само от това да си достави удоволствие, претупва любовната игра, интимността, която е извън спалнята, по-добре прекратете взаимоотношения.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: сексинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За уринирането в мивката - по-удобно е и не се разхождаш из къщата до тоалетната.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пет знака, че той ще премести в другия и ще премине на друга.
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо се уринира в мивката?? По-добре за бъбреците ли е?...
15
2
 
19
 
! Отговори
Дo 26 преди 3 години
Аз бих добавил и:6. Краката му се вмирисват неуписуемо.7. Научавате, че си има любовник.8. Откривате, че от години уринира само в мивката.9. Заразил ви е с гъбички под ноктите.10. Признава ви, че е член на младежката организация на ГЕРБ.
14
3
 
21
 
! Отговори
някой си преди 3 години
5 знака, че е време да спрете секса с него:1. изтрезнявате и се оказва че вече е станало време да отивате на пазара да продавате домати.2. след тримесечно запознанство и секс, случайно разбирате името му, и то се оказва че не подхожда на цвета на чантата ви.3. случайно се срещате с бившата му, и разбирате че предпочитате жени пред мъже.4. прочели сте в хороскопа си, че е време за нова връзка.5. изведнъж разбирате, че той не е милиардер, нито дори не е милионер.
13
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момичета, не ги четете тия клесавци тука, така ще ви окендзат душата, че няма да им стигнат и 100 прераждания после, за да си оправят кармата.
12
2
 
9
 
! Отговори
Михаелче, батьовото, преди 3 години
Вероятно и сега те чукат га им паднеш, НО ти от секс НИЩО не разбираш.... Не се пъчИ, не се мъчИ !
11
1
 
23
 
! Отговори
Светла преди 3 години
Симо е прав. Сериозните, интелигентните, галантните, вежливите и изтънчените мъже направо си ги маргинализираха съвременните жени за сметка на дебели чичаци с татуировки, които се държат с жените си, като с домашни любимци. О времена, о нрави..
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До не сме зодииТи май превъртя на тема "Зодии" и започна да пишеш, чене си зодия под всеки материал, без дори да го прочетеш.
9
5
 
28
 
! Отговори
Патоланец преди 3 години
5 знака, че време да спрете секса с нея:1. Оказва се, че старанието й в секса е било само временно явление2. Вече не смята за необходимо да поддържа хубаво тяло3. Използва две или три пози4. Оралния секс вече е лукс и се предлага само когато иска нещо5. Хигиената е занемарена
8
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
свършил е парите,други знаци няма
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В моите наблюдения , мъж за когото жените твърдят, че не я оценява като личност, удивително се препокрива с групата на тези мъже, които имат възможност, но по една или друга причина не предоставят на съответната дама материална подкрепа.
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм човек, който чете такива тъпотии, прочетох само заглавието.Но щом има толкова коментари, се обиждам като човек!
5
3
 
17
 
! Отговори
Лора преди 3 години
7 знак: Хигиена нулева.8 знак: Аз искам, той не дава, айде у лево.
4
5
 
20
 
! Отговори
Кратко и ясно преди 3 години
Ако сте здрава млада жена, той няма да ви е достатъчен, при условие, че пилее сексуалната си енергия и другаде.Всичко останало - любов, вярност, бъдещи планове, емоциите във връзката - всичко това е различно при всеки конкретен човек. Сама преценявайте струва ли си точно този мъж да е избраникът ви. Трябва да сте наясно какво очаквате от него и да не си въобразявате, че можете да промените някого.
3
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе слушайте Кобилкина.....
2
9
 
22
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
6-ти знак.Той яде по килограм чесън заради корона вируса!
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1Всъщност, достатъчен е само знак 3...;)