3 начина да кажете на партньора си, че искате промяна

Има различни начини, по които да съобщите лоша новина
Обновена: 25 юли 2021 17:46 | 25 юли 2021 17:45, Михаела Лазарова
24
3 начина да кажете на партньора си, че искате промяна
Снимка: Istock

Във всяка връзка има възходи и падения. Дори да сте щастливи с партньора си е възможно да настъпи момент, в който да се разколебаете дали да продължите напред или да скъсате. Всеки преживява трудни моменти в отношенията си. Това не означава непременно, че веднага трябва да се разделите, но можете да споделите с партньора си, че сте нещастни и че усещате промяна във вибрациите на връзката ви. Как обаче да му го кажете, без да го нараните

Помислете добре преди да говорите

Моментният афект може да ви подтикне да кажете неща, за които ще съжалявате по-късно. Затова преди да предприемете разговор с партньора си, помислете дали наистина искате да кажете тези сериозни неща, които сте намислили – че не сте щастливи, че трябва да скъсате, че трябва да си дадете време и така нататък.

Помислете как ще го кажете

Има различни начини, по които да съобщите лоша новина. От тези начини зависи как тя ще бъде приета. Ако сте груби и изстреляте гневно всичко, което сте насъбрали, това определено ще отприщи вълна от негативни емоции у двама ви. Ако проявите дипломатичност и сдържаност, и откриете точните думи, резултатът би бил доста по-добър в комуникацията ви и откриването на път към решение и за двама ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
2
 
! Отговори
зодии преди 2 години
Не сме зодии
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обичам ви смърчета но не се хващаме кои как ми е добре вай
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
вратата и на а мура останалите части тоже
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече вразйа няма значи щтим се говори се е мислили идавнна. Може би е имало причина да се задаржаме нема дерт ББ един автобус отива друг идва едно на ум за фалшименто кои му дреме
9
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
celuki
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 9За съжаление точно така се получава. Тя дори имаше и презентации онлайн. Имаше хора които я оплюха защо е написала реваншистка книга срещу загинал човек. Семейството му все още страда за него, но на нея не й пука. Дори заявява в книгата, че на погребението била си устроила купон, за да празнува.
7
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тя все пак отива на вечерята с родителите си, вече спокойна, че той няма да й предложи брак. Доста долно поведение от нейна страна. Да унижиш човека и след това все пак да отидеш там на вечеря.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя решава, че иска време след като той и казва, че я кани на официална вечеря с родителите й у тях. Става на въпрос за официален годеж, той да поиска ръката й от баща й. Тя решава да му се обади през деня, за да поговорят спешно. На срещата тя иска почивка от връзката им, иска време. Тя казва въпреки, че го познавах, се изненадах когато го видях да плаче пред мен когато му казах какво искам.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 5Да, това е истинска история. В момента тя има 2 провалени брака зад гърба си.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той решава, че трябва да я ухажва, и не бърза със секса. Тя му изневерява често, той не знае за това и е имал доверие в нея. А накрая му се е присмяла с това искам време, искам почивка, не искам да те виждам и чувам. В книгата за този период тя казва ама той защо не ме търси и не ми се обажда по телефона? Първо го отхвърля, а след това се чуди той защо не я търсел. А накрая се появява реваншистка книга само с нападки към него, без да може той да се защити защото е мъртъв при злополука.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След скъпи подаръци, ваканции и т.н. без секс само по някоя целувка, тя решава да заяви, че иска време, той да не е търси, да не й звъни и да не й изпраща повече подаръци. След известно време той загива, а тя пише книга в която обяснява как той я е зарязал, а тя е страдала в една реваншистка книга. Същата събрала хора да изкажат мнението си за него, но те са нейни приятели и накланят везните в нейна полза.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гласувата за партийте на 'промяната'.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каже как да й поискам да ми пуска о т з а д, че съм малко срамежлив..