5 въпроса разкриват дали да потърсите бившия или не

Хубаво е да си отговорите на тях
13 авг 2021 23:15, Михаела Лазарова
18
5 въпроса разкриват дали да потърсите бившия или не
Снимка: Istock

Колко често след края на любовна връзка ви се е искало да потърсите отново бившия? Да му пишете, изчаквайки знак, дали да не позвъните или да очаквате той да ви се обади?

Връщането към миналото обикновено не е „здравословно“. Ако все пак сте в дилема дали да не напомните за себе си с SMS или съобщение в социалните мрежи, задайте си тези 5 въпроса.

1. Пишете ли му, защото нови любовни взаимоотношения са ви разочаровали?

Когато емоциите ви бъдат наранени от някой нов, не е изключено да се почувствате изкушени да пишете на бивш партньор. Някого, за когото знаете, че ви харесва, че би се отзовал в леглото ви веднага. Преди това се запитайте дали действително се интересувате да възобновите взаимоотношенията си с него или просто търсите валидиране, че сте достатъчно привлекателни.

2. Пишете ли му, защото искате отговори?

След края на взаимоотношенията е напълно нормално да имате хиляди въпроси, на които да потърсите отговори, защото така смятате, че ще се излекуват раните ви. Но вярвате ли, че той ще ви каже истината? А може би не би ви отговорил или би се държал обидно.

3. Пишете ли му, защото ви липсва миналото ви?

Може да бъде вредно и опасно да си припомняте само хубавите мигове, неглижирайки моментите, в които той ви е накара да се чувствате зле. Може би има основателна причина да не сте заедно. Не си позволявайте да забравите, че той не ви е карал да се чувствате жена, че тази връзка е била мъчение за вас и т.н.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Пиши му : Дай париииии :))))
3
3
 
8
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Никой не ви обръща внимание,пък дъ карате на вибратор си е лошу.Затва му съ обадете.Кажете му ,че вече даватв отзад .
2
4
 
6
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
На твоите години и в твоята ситуация хората си организират суинг партита в Царско село, а Вие сте на море... *** не се научихте, че вече не живеем в комунизма и че морето не е награда. 😁
1
1
 
4
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Хахаха меката търси бъдещият в статия за бившият, хахаха