Готови ли сте за нова връзка?

Важно е да сте прекратили всички стари взаимоотношения
27 окт 2021 23:00, Михаела Лазарова
7
Готови ли сте за нова връзка?
Снимка: Istock

Раздялата е труден момент от живота на почти всеки човек. Малцина са онези, които са открили вечната любов от раз. Повечето се срещат и разделят с различни партньори през целия си живот в търсене на любовта.

Всяка раздяла е трудна, дори да е била по ваша инициатива. За да се възстановите е необходимо време. Психиката и емоционалното състояние се нуждаят от глътка въздух, която понякога може да трае и по-дълго.

Няма точна рецепта за това колко време е нужно, за да сте готови за следващата връзка. Но ето няколко признака, че е дошъл моментът да опитате отново да потърсите любовта.

Не забравяйте, че срещите изискват енергия

Срещите, търсенето на любовта, връзките – всичко това изисква енергия и активност от ваша страна. Ако не се чувствате готови за връзка, вероятно няма да вложите и никаква енергия, дори да се срещате с някого насила, само за да забравите старата любов. Преди да се впуснете в нови срещи и нова връзка, преценете дали наистина имате енергия за това. Ако имате, значи сте готови.

Инвестирайте в себе си

Най-добрият начин да се съживите след травмата и да продължите напред е да инвестирате в себе си. Само така ще си върнете енергията и самочувствието. Когато обичате себе си и се грижите за това да се чувствате добре, ще започнете да излъчвате привличаща енергия.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 1 месец
Аз и да съм готов, чичо Яшар не ми позволява. Всяка вечер ми набива ковид в диpникa и ме оставя омаломощен и разтреперан на овчата кожа през огнището...
4
0
 
8
 
! Отговори
Щурмовак преди 1 месец
За целувки и любов винаги готов!
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От как съм женен по-рядко заглеждам сладурчета като Михаелчето!
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Моите връзки траят точно седмица. Като ми омръзне веднага правим нова. Без обвързаване без сериозни намерения. Докато има тръпка има и връзка. Изчезнели тръпката изчезва и въръзката. Връзка без тръпка нестава. Така го е направил Бог. Човека нее направен да е моногамен. Или стереофоничен или квадрофоничен.
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Готов съм за нова връзка, само жена ми да не разбере!