Какво трябва да има предвид всяка зодия преди да се реши на брак?

Кратко ръководство преди сватбата
13
Какво трябва да има предвид всяка зодия преди да се реши на брак?
Снимка: iStock

Решението за сключване на брак не би трябвало да се взима лесно и прибързано. Все пак колкото и щастлива и безонлачна да е връзката ви с любимия човек днес, бракът ще бъде успешен само, ако и от двете страни има проява на търпение, зрялост, разбиране, взаимно уважение и, естествено, готовност за правене на компромиси. Всичко това предизвиква безпокойството у много хора и не е чудно, че редица дойки така и не набират смелост да се обвържат пред закона.

А ето и едно кратко ръководство от Дживика Шарма (уважаван и професионален четец на карти Таро) какво трябва да вземе предвид представителят на всеки един зодиакален знак, преди да се реши да сключи официален брак с половинката си.


Овен

Основното нещо, което Овните трябва да имат предвид преди да тръгнат да предлагат/приемат всъпването на законен брак, е, че бракът върви ръка за ръка с големи отговорности. Овенът трябва да е наясно, че тези отговорности понякога ще го изтощават, друг пък ще го отчайват, но той трябва да приеме това предизвикателство с разум, търпоение и позитивна нагласа. Овните понякога са склонни да приемат задачите и отговорностите си в брака с голяма досада и да се опитват да се оттърват от тях или да ги прехвърлят на половинката си, което е голяма грешка.

Телец


Телецът не трябва никога да се задоволява с по-малко, отколкото заслужава, само и само, за да си има законен съпруг/съпруга. Неподходящият брак може да донесе на Телеца голяма скръб в бъдеще. Хората от този знак трябва да се омъжат/оженят за личност, която наситина е съвместима с тях. Брачната половинка на Телеца трябва не само да го обича, но и да има неговите интереси, да има неговите морал и ценностна система, да споделя разбиранията му за всички най-важни аспекти от живота и, разбира се, да го подкрепя.

Близнаци


Представителите на този знак трябва да се научат да са по-открити с партньора си и да му споделят повече за всичко, което се случва в живота им и което ги тревожи. Близнаците са склонни да се сблъскват с доста препятствия по време на житейския си път и на тях наистина им трябва брачен партньор, който да им помага да се справят с по-трудните ситуации в живота. Именно за това Близнаците трябва да се омъжат/оженят за човека, когото биха могли категорично да определят като своя „най-добър приятел“.
 

Рак

Няма нещо конкретно, за което Раците трябва да са нащрек, когато става въпрос за брак. За тях даже е по-добре да не се замислят твърде много, защото това може да ги провокира да намират проблеми там, където няма такива. Прекаленото анализиране на отношенията им с техния партньор може да доведе до излишни спорове и дори да съсипе брачния им живот. Раците трябва да се опитат да не преувеличават лошите моменти във връзката си, а да се съсредоточават върху хубавите и щастливи мигове.
 

Лъв

Лъвът трябва да помни, че каквото и да се случи в брака му някой ден, той ще трябва да поеме отговорност и да се справи сам с проблемите си. Лъвът не трябва да се учи да разчита твърде много на партньора си, защото може да се разочарова много, ако не получи очакваната подкрепа. Лъвовете имат силна личност и обикновено са по-стабилни по време на житейски бури от своя партньор. Те трябва да приемат тази лидерска позиция в брака си и да са наясно, че те ще трябва да "управляват кораба", поне докато бурята не премине.

Съветите за другите зодии можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: лъвракзодиизнаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
От стария фолклор преди 2 години
Отишла една "прочута" мома да пита врачката за Гошо ли ще се ожени, или за Пешо. Оная й казала, че Пешо ще е късметлията.Зарадвала се момата, защото Пешо бил умен, красив и работлив. "Ох, знаех си аз, че Пешо е за мен,аз това заслужавам" Ми ти чу ли какво ти казах мари, Пешо е късметлията, оти нема да та земе.
3
1
 
3
 
! Отговори
Мен ако питате преди 2 години
Жълта книжка от лудницата. Едно време добре ни насаждаха на пачи яйца, като искаха бележка, че си вменяем.То трябвало да е обратното, ама човек поумнява с времето.,.и така вече 37 години.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да имат предвид, че ако започнат брачният си път с окултизъм, т.е. с хороскопи, не ги чака нищо добро.
1
2
 
10
 
! Отговори
А за асцедента нещо? преди 2 години
Еха, каква полезна статия! Браво на Теди! Браво и на днес.бг. Това е то, сериозна журналистика!