Седмичен любовен хороскоп за 3 – 9 октомври

Определено няма да си мълчим, ако нещо в любовта не ни допада
1
Седмичен любовен хороскоп за 3 – 9 октомври
Снимка: Istock

Ако в последните дни или седмица са настъпили някои любовни обърквания, то сега може да започнат да се утаяват. Меркурий влиза в знака Дева, а това определено ще ни накара да преразгледаме функционалността на романтичните ни връзки. От друга страна, пълнолунието в Овен ще освети проблеми, за които може би не подозираме или се правим, че не забелязваме. Определено няма да си мълчим, ако нещо в любовта не ни допада. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Първата седмица на новия месец може да започне с негодувания към партньора ви. Космическата енергия за пълнолунието във вашия знак, ще се натрупва през следващите дни до неговото настъпване в края на седмицата. Разочарованието, негодуванието и усещането, че има нещо, което не ви носи радост от тази любовна връзка ще излезе на преден план и повече няма да си мълчите. Необвързаните Овни знаят какво искат в любовта от една връзка, но тази седмица е време само за тях и техните нужди.

Телец

Ако в любовния ви живот е имало някакво объркване и разочарование, то със сигурност тази сложна ситуация най-сетне ще започне да се разплита. Меркурий вече е директен във вашия романтичен сектор и през цялата седмица ще ви помага да видите нещата такива, каквито наистина са в любовния ви живот. Край на извиненията, Телци! Ако не харесвате нещо в любовния ви живот, без значение дали сте във връзка или търсите сродната си душа, само вие имате силата да го промените.

Близнаци

Някаква ваша мечта, свързана с любовни въпроси, може да не се осъществи за вас. Може би това, на което наистина трябва да сложите край, са вашите прекалени очаквания. Ако сте във връзка, тогава може да осъзнаете, че не можете да поддържате живот, фокусиран изключително върху вашите желания, без да се съобразявате с партньора си.

Време е да балансирате динамиката „аз“ срещу „ние“ във връзката ви. И да, това вероятно означава, че ще трябва да се откажете от нещо. Необвързаните представители на зодията може да се почувстват особено изтощени от любовта и затова ще предпочетат да се съсредоточат върху нуждите си. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: флиртлюбовромантика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Поговорка преди 1 година
Любовта не е да се гледате в очите, а в една посока.