Новолуние и частично слънчево затъмнение в Скорпион на 25 октомври

Енергията на тези космически събития е такава, че е хубаво да се възползваме от нейната сила
23 окт 2022 10:54, Михаела Лазарова
2
Новолуние и частично слънчево затъмнение в Скорпион на 25 октомври
Снимка: Istock

Започва сезон на затъмненията – силно трансформиращ период, по време на който е възможно да претърпим резки трансформации, които могат да променят живота ни.

Всички затъмнения, които предстоят ще ни засегнат по различен начин, някои може да почувстваме интензивно, а други не чак толкова. Но ако в сегашната ни житейска ситуация ни е необходимо голямо надграждане на душата, ако търсим новото, то затъмненията са нашият мост.

Сезонът на затъмненията обикновено има две такива. Въпреки че затъмненията имат пикова дата, тяхната енергия е толкова мощна, че е възможно да бъде усетена месец преди и след настъпването им.

В края на 2022 ни очакват слънчево новолунно затъмнение на 25 октомври и пълно лунно затъмнение и така наречената „кървава“ Луна на 8 ноември. Някои теми от април и май тази година може да напомнят за себе си.

На 25 октомври ни очаква новолуние и частично слънчево затъмнение в знака на зодия Скорпион. Слънчевите затъмнения, които съвпадат с новолунията, са портали на ново начало. Те отварят врати и могат да формират нови енергийни пътеки, по които да се движим. Носят ни свежа енергия, напомнят ни защо душата ни е дошла тук и какво трябва да постигне.

По време на слънчевото затъмнение на новолуние можем да започнем да се чувстваме вдъхновени или може би желаещи да посеем нови семена и да започнем нова глава в живота си.

Венера, планетата на любовта, парите, красотата, е много активна по време на това слънчево затъмнение. Нейната енергия също ще е положителна. Можем да я използваме, за да даваме и получаваме любов в живота си, да се фокусираме върху онова, което наистина е важно за нас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Не сме зодий преди 1 година
И си правим слънчево затъмнение като спускаме щорите и дърпаме завесите.
1
1
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Туй кат новото знаме на ЕС - и урсулата гадае бъдещето по него.