Любовният ви хороскоп за януари 2023

Звездите ще изпитват нивото ни на комуникация във връзката
3
Любовният ви хороскоп за януари 2023
Снимка: Istock

Януари ще бъде динамичен месец, но ретроградният Меркурий ще влияе на събитията през първата половина на месеца. В любовен план не бива да бързаме да създаваме нови връзки. Звездите ще изпитват нивото ни на комуникация във връзката и не само. Време е да свалим розовите очила и да се запитаме дали получаваме онова в любовта, което заслужаваме. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Таро карти за януари 2023 за всяка зодия

Овен

Отношенията с любимия човек ще бъдат двусмислени, което не е изненадващо, тъй като Меркурий е ретрограден. Възможно е някои двойки отново да се сближат. И това няма да бъде просто помирение или прошка, а сериозно отношение към връзката, дори може да се стигне до предложение за брак. Ако сте решили да подпишете, направете го след 18-и януари, тогава ще е по-благоприятно за такива неща, съветват западни астролози.

През втората декада на януари са вероятни парични проблеми, които могат да повлияят негативно на връзката ви през това време. Необвързаните представители на зодията ще се радват на подкрепата на Венера. Очаква ви съдбовна среща. Просто трябва да сте по-инициативни, за да не пропуснете щастието си. Но не бързайте, оставете взаимоотношенията да се развиват сами.

Типове личности, които са по-склонни да изневерят

Телец

Венера може да ви срещне с по-възрастен от вас човек или влиятелна личност. Също така не е изключена възможността за служебна романтика в началото на 2023. Въпреки това, докато Меркурий е ретрограден, създаването на нови и дългосрочни връзки е малко вероятно. Най-вероятно такива взаимоотношения, дори и да се случат, ще донесат разочарование. Бъдете внимателни, не насилвайте събитията. Периодът в края на януари е по-благоприятен за любовта. Ако вече си имате половинка, внимавайте в комуникацията. Започнете годината с романтика и не правете от мухата слон.

Близнаци

Скъпи Близнаци, вашата управляваща планета – Меркурий, ще бъде ретроградна до 18-и. Това означава, че нещо от миналото може да напомни за себе си. Нещо, което ви се иска да реконструирате. Опитайте се да бъдете внимателни към задушевните разговори. Някои представители на зодията ще започнат да мислят в посока брак, създаване на семейство.

Любовният хороскоп за януари 2023 година показва, че е възможна среща с бивш партньор. Възможно е романът да започне отново, но по различни правила.

Чудесно време за пътуване за онези от вас, които са във връзка. Това ще донесе хубави емоции на вас и любимия човек. Ако не планирате пътуване, то организирайте си други забавни моменти. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
3
 
! Отговори
Честита Нова година! преди 1 година
Ти се постарай сам(а) да си намериш гадже или съпруг(а), а звездите може и да ти помогнат. Който вече е намерил половинката си, нека да останат заедно завинаги и да са щастливи!
2
4
 
2
 
! Отговори
Честита Нова година! преди 1 година
Ти се постарай сам(а) да си намериш гадже или съпруг(а), а звездите може и да ти помогнат. Който вече е намерил половинката си, нека да останат заедно завинаги и да са щастливи!
1
6
 
2
 
! Отговори
Несмезодий преди 1 година
Сред като си платите януарските сметки, а до края на месеца остават две-три седмици, ви очаква голяма любоф, на сухо.