Таро прогноза за всяка зодия за март

Месецът ще бъде интересен и динамичен
27 фев 2023 23:35, Михаела Лазарова
8
Таро прогноза за всяка зодия за март
Снимка: Istock

Месец март идва с много динамика. Някои събития могат да донесат напрежение и да предизвикат дори отчаянието ни. Ще се разделим с онова, което не ни служи повече, което ни пречи да продължим напред. Постигането на щастие и стабилно бъдеще ще зависи от това дали сме уверени, позитивни и дейни.

Какво ви очаква според зодията? Вижте в таро прогнозата ни за март.

Знаци, че контролирате живота си и сте емоционално зрели

Овен

Новият месец ви носи мир, стабилност и повече баланс в работния климат. Родените под знака на зодия Овен може да очакват и приятни срещи, комуникация и голям поток от информация, която може да им бъде полезна по някакъв начин. Март ще бъде чудесен месец да забавите темпото и да помислите за пътя си, да изберете по-нататъшна стратегия за развитие на себе си и бизнеса си, ако имате такъв. На този фон могат да се появят допълнителни източници на доходи. В личните отношения, таро картите показват появата на приятна, интригуваща личност.

Талисмани за късмет за 2023

Телец

Телци, девизът ви за март трябва да бъде „Седем пъти мери, един път режи“. Този месец трябва да се придържате към това да взимате решения с разума си, а не под въздействието на емоции. Така ще намалите риска от грешки. Бъдете любопитни към света, помислете за надграждане на някакви умения, защото могат да се родят и интересни идеи. Картите ви съветват да вярвате в себе си и да гледате на нещата край вас реалистично.

Посланието на бухала – изберете един и разберете повече

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци ги очаква прекрасен месец. Основната ви задача е да укрепите вашите вътрешни опори. Това са емоциите. Не се поддавайте на негативни мисли, дори и да има събития, които да ви разочароват. Успеете ли да овладеете емоциите си, това ще ви помогне да разрешите спорни и конфликтни въпроси. Бъдете дипломатични и действайте уверено, ясно и най-важното – справедливо. Мислете позитивно, визуализирайте в положителна светлина бъдещето си и бъдете дейни, защото хубавите неща са напът към вас. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
До 5...Ти па на кво вярваш, ако не е тайна
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Новата укро посланичка О,лесна ИлаЗаЧук ли изготвя Таро прогнозата?Пише за нея,че освен вуду можела да гледа и на карти Таро.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога не са верни тия глупости.Стават само за забавление.Като вицовете.
1
0
 
6
 
! Отговори
Белот преди 1 година
И за изборите направете Таро прогноза.