6 талисмана за късмет

Поставете подкова на вратата си
4
6 талисмана за късмет
Снимка: Istock

Може би неведнъж сте имали усещането, че сякаш се въртите в кръг. Каквото и да правите, промяната сякаш все не идва. Опитвате се да търсите причините в себе си или пък във вашата среда. Когато говорим за щастието в живота, често пъти казваме: „Късмет“. Можем ли обаче да го привлечем на своя страна? В следващите редове ще ви предложим няколко идеи как да извикате късмета в живота си. Ето ги и тях:

Направете си гривна от камъни

Комбинацията от няколко камъка може да се окаже точно това, от което имате нужда. Кои да изберете? На първо място розов кварц. Въпреки че той най-често е свързван с любовните отношения, неговата сила може да ви помогне и за повече мир, щастие и вярност във вече съществуващите взаимоотношения. Друг камък, който можете да включите е косите на Венера. С негова помощ ще успеете да излезете от повтарящия се кръг на негативни мисли и модели и да се движите напред в живота без страх.

Този камък ще ви даде енергия, сила и импулс, за да можете да сбъднете желанията и намеренията си. Косите на Венера е особено ценен помощник, ако страдате от хроничен стрес, негативни състояния като депресия, апатия и др. Можете да добавите камъка към гривна или пък да го носите самостоятелно, като висулка.

Носете сребърен ключ

Ако имате нужда от малко повече късмет в живота, със сигурност символът на ключа ще ви помогне. Можете да го носите под формата на висулка, която да сложите на врата си или пък на гривна. Ключът е тайнство, символизира власт, чрез която може да се разкрие даден проблем или да ви стане известно неговото решение. Той ще ви покаже правилният път. Тайнството на символа ключ може би се корени в неговата двойна функция – с него можете да „отключите“ късмета си и след това да го „заключите“.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поставете подкова на вратата си, но отваряйте и затваряйте внимателно тази врата, защото, ако я треснете силно, ще вземе да ви падне на главата.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оставете стотачка пред прага. Сутринта ще я намерите и ще и се радвате.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прочетете внимателно статията. Посмейте се от сърце.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо, подарено с обич ще ви пази!