Седмичен любовен хороскоп за 8 – 14 май

Венера ще влезе в тригон със Сатурн,
Обновена: 11 май 2023 15:17 | 8 май 2023 22:20, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 8 – 14 май
Снимка: Istock

През новата седмица можем да очакваме неочакваното, когато става въпрос за любов и връзки. Слънцето се съединява към Уран, изпращайки енергия, която може да ни накара да експериментираме. Трябва обаче да сме внимателни.

Венера ще влезе в тригон със Сатурн, което ни позволява да се погрижим за всички задължения, свързани с любовта, без проблеми или негодувание. Не на последно място, комуникационните грешки ще започнат да се коригират след неделя, благодарение на Меркурий, който най-накрая ще става директен.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

10 типа мъже, които не стават за сериозна връзка

Овен

В опит да привлечете интереса на определен човек, може да покажете качества и странности. Слънцето и Уран ще се срещнат във вашия сектор на самооценката, хвърляйки светлина върху всичко във вас, което е уникално. Тъй като Слънцето управлява вашия романтичен сектор, то ви помага да подчертаете всичките си възхитителни странности, за да впечатлите човек, който е привлякъл интереса ви. Ако сте обвързани, тогава с любимия човек ще имате всички добри възможности да създадете повече стабилност във връзката, да я разнообразите.

Телец

Телци, има риск през тази седмица другите да ви видят като непостоянна личност, що се отнася до любовта. Това е необичайно за вас, тъй като сте известни като една от най-стабилните и лоялни зодии. Когато нестабилният Уран ни оказва влияние, това може да се промени. Слънцето се съединява към тази планета във вашия знак, което може да ви накара да се почувствате хиперактивни.

Това може да доведе до радикални промени в посоката на живота ви или до романтичната ви връзка. Меркурий също е ретрограден във вашия знак до края на седмицата. Начинът, по който ще взаимодействате с другите може да е голяма изненада за тях, но и за вас. Бъдете внимателни, Телци!

Любовен хороскоп за май

Близнаци

Кариера и романтика са идеална двойка тази седмица за родените под знака на зодията! Ако се срещате с някого, може да се почувствате особено подкрепяни от този човек, докато преследвате професионалните си стремежи. Венера ще направи перфектен тригон със Сатурн, който сега е във вашата работна зона.

Тъй като Венера в момента се движи през вашия сектор на самооценката, ясно е, че любимият ви човек или любовен интерес може да ви помогне да напреднете в работата по някакъв начин. Ако сте напълно необвързани, някой, който по някакъв начин е свързан с работата ви, може да се окаже, че е привлечен от вас. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 11 месеца
Малко коте сикиш ще има ли?