Сродни души, които срещаме през живота си

Сродната душа на любовника/аферата
21 юни 2023 23:00, Михаела Лазарова
15
Сродни души, които срещаме през живота си
Снимка: Istock

Когато говорим за любов, вероятно няма човек, който да не мечтае да срещне сродната си душа. Според сайта Your Tango, през целия си живот ще срещнем пет различни вида сродни души и всички те ще бъдат завладяващи, запомнящи се и абсолютно необходими за растежа на душата ни. Вижте кои са.

1. Сродната душа на приятелството

Понякога срещаме човек и още от момента, в който се погледнем един друг, сякаш се харесваме. Сякаш сме го познавали през целия си живот, дори и да сме общували само няколко минути. Казваме си всичко. Можем да говорим с този човек часове наред и никога да не скучаем. Споделяш всичко за себе си и той не те съди.

Този тип сродни души всъщност ни познават по-добре, отколкото ние самите се познаваме, поради което са изключително важни в живота ни. Те ни „хващат“ по начини, по които никой друг не го прави и ни помагат да се ориентираме през всички изпитания, а и при успехи в живота.

8 вида интимност във връзката

2. Сродната душа, която разтърсва живота ни

Тази сродна душа не е някой, който идва в живота ни мирно. Тя идва, за да разтърси нещата. Предизвиква ни и ни кара да поставяме под въпрос всичко, което сме мислили, че знаем за живота. Има ясно разграничение „преди нея“ и „след нея“, когато погледнем назад към битието си и осъзнаем, че сега сме напълно различен човек от този, който сме били, в деня, в който сме я срещнали.

Този тип сродна душа може да се появи в много форми, но обикновено това е романтична връзка, която ни оставя да се чувстваме така, сякаш сме били „пометени като от торнадо“.

Въпреки усещането, че не знаем какво се е случило, тъй като „пътуването“ е било толкова забавно, когато е започнало, красотата на този тип сродна душа е, че е като внезапна силна буря, която удря и оставя след себе си разпилени парчета, но след нея времето е по-ясно и свежо.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Удушвач преди 10 месеца
Както личи от коментарите, тук има само средни и ниски "души".
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Приятни сънища!