Знаци, че правите прекалено много компромиси във връзката си

Вече не харесвате това, което виждате в огледалото
12 юли 2023 23:00, Михаела Лазарова
9
Знаци, че правите прекалено много компромиси във връзката си
Снимка: Istock

Взаимоотношенията не са константна величина. Те се променят и преминават през много периоди. В повечето от случаите сякаш ние, жените сме тези, които са по-взискателни и постоянно се опитваме да подобрим и усъвършенстваме както себе си, така и връзката си. Често пъти сме склонни да изпадаме в задълбочени размисли относно отношенията ни с другия и пътя, по който те вървят. Мислите ли, че правите прекалено много компромиси? Ето и някои от признаците за това:

Никога не получавате това, което искате

За съжаление, това е тъжната истина. Ако сте във връзка, в която усещате постоянно недоволство и че сякаш буквално животът ви е контролиран от другия, вероятно правите прекалено много компромиси със себе си. Може би партньорът ви ви манипулира и контролира ако усещате, че не можете да изразите недоволството си поради последствията, които ще следват от това. Заради огромното количество компромиси, които правите постоянно, вероятно чувствате, че нито една ваша нужда не е задоволена – нито физически, нито емоционално, нито дори сексуално.

Престанали сте да правите нещата, които обичате

Още един знак, който показва, че правите прекалено много компромиси е ако заради партньора си сте се отказали от дейности и хобита, които преди това сте практикували. Ако той ви каже, че дадено ваше любимо занимание не е за вас, или че не му харесва, че го правите, просто му кажете „не“ и продължете да правите това, което ви вълнува. Не позволявайте на никого да ви разубеди да правите това, което обичате. Обърнете внимание на това как се държи партньорът ви и как реагира. Не забравяйте, че не бива да променяте себе си и това, което сте, заради една връзка. Ако го направите, рискувате да позволите на компромисите да превземат взаимоотношенията ви. Не забравяйте, че връзката е двупосочна улица.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Прекален светец и Богу не е драг", това казва народът. Затова имайте предвид, че като правите прекалено много компромиси хем ще ви се качат на главата, хем няма да ви уважават.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Хубав ден!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това са неща, които обикновено се предполагат между хора, които се обичат. Те започват да тежат едва когато престанат да се обичат.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ядете му хуйа всяка вечер, а той не ще да ви лижже шунндата!
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Правите редовно тройки със сестра си, като гаджето ви редовно се изцърква в нея, а не във вас!