6 от най-дразнещите черти у жените, които подлудяват един мъж

Очаквате той да разбира мълчанието ви
30 юли 2023 09:31, Михаела Лазарова
49
6 от най-дразнещите черти у жените, които подлудяват един мъж
Снимка: Istock

Често когато говорим за взаимоотношенията ни с мъжете, ние казваме, че понякога сякаш сме от различни планети. Изглежда тяхната логика е различна от нашата и колкото и да се опитваме, не можем да ги разберем. Ето защо и най-малкият повод може да доведе до неразбирателства и скандали. Дали винаги ние, жените сме прави или пък трябва да признаем, че може би леко преувеличаваме ситуациите? В следващите редове ще ви споделим някои от най-дразнещите черти у жените, които подлудяват един мъж. Ето ги и тях:

Забранявате срещите му с момчетата

Още в началото на седмицата в главата си вие вече имате план – как ще се отдадете на романтичен уикенд на дивана пред телевизора в компанията на вашия любим. И изведнъж към края на работната седмица той ви съобщава, че има ангажимент – да прекара няколко часа навън с приятелите си. В този момент сякаш светът ви рухва. Вместо да започнете поредната караница, разберете, че вашият партньор също има нужда да е със „себеподобни“ точно, както вие обожавате вашите срещи с приятелки.

Мъжете казват тези неща, само ако ги мислят наистина

Ровите в миналото

Едва ли има жена, която да не знае нищо за предишните приятелки на любимия си. По един или друг начин вероятно вие тайничко следите профила ѝ в социалните мрежи или пък чрез общи познати се осведомявате за нея. В никакъв случай обаче не допускайте грешката да задавате на партньора си въпроси от типа на: „Ходил ли си с нея в този ресторант?“, или пък: „Опитвал ли си с нея тази поза по време на секс?“ Това ще подейства като студен душ на емоциите и настроението на човека до вас. Забравете за миналото му и се съсредоточете върху сегашния момент. Опитайте се да живеете в настоящето, иначе рискувате да разрушите връзката си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
18
 
! Отговори
SS преди 9 месеца
Аз пък имам проблем с интеграцията на жена ми азиатката .Така се интегрира ,че стана по българка от нашенките . С азиатският си манталитет преди беше супер .Европейската цивилизация уби всичко
11
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Най-дразнещо е когато жената гледа на мъжа като на банкомат или като на робот, воинаги готов за секс...........когато и както тя поиска................знаем ги тия женски претенции...........малко жени виждат в мъжа човек с чувства и емоции...........жените станаха много комерсиални гаднярки, винаги недоволни..........едни мрънкала с претенции..........а те самите какво могат да предложат на мъжете.........освен една дупка!!
10
4
 
17
 
! Отговори
80 % преди 9 месеца
от жените хич не са стока................това го казвам от личен горчив опит!!!
9
4
 
13
 
! Отговори
80 % преди 9 месеца
от жените хич не са стока................това го казвам оот личен горчив опит!!
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Само с тези двете няма шанс. Първи път, втори път и чао.
7
1
 
23
 
! Отговори
Щерю преди 9 месеца
Затова има и раздяла. И не е нужно да има насилие...
6
4
 
10
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 9 месеца
Еййй ко ляба не го купуаат нарязан и ляп нимоаат си нарежат бря ! И дудучета кък си тряаа нимоаат дъ праат.
5
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сравняването винаги е дразнещо.
4
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Искат само пари и за нищо не стават - нито готвят малките ***, нито се е като хората, нито чистят и нищо не могат. Все някой им е длъжен
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Най-дразнещо е когато жената иска само парици.
2
2
 
23
 
! Отговори
До женските преди 9 месеца
Нещата се случват лесно ако просто ги оставите да се случат. Ако ги напрягате с описаните 6 точки не се учудвайте ако мъжът ви бие шута накрая.
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ровейки в миналото му, може да разбереш, че той всъщност е роден жена.