На 8/8 ни очаква Лъвски портал - постигаме свобода

Как бихме могли да се възползваме от пика на Лъвския портал
8
На 8/8 ни очаква Лъвски портал - постигаме свобода
Снимка: Istock

Август е един от най-магичните месеци в годината. На 8.08.2023 година според западни астролози се отваря Лъвски портал, който е с много силен енергиен заряд. Всъщност този портал се отваря между 26 юли и 12 август, но достига своя връх на 8-ия ден от 8-ия месец и затова се смята за силно зареден. Това звездно събитие се свързва с прочистване на чакрите, повишаване на интуицията, креативността, намиране на вътрешен мир.

Месечен хороскоп за август

От друга страна, в нумерологията числото 8 е числото на кармата – универсалният закон за причината и следствието. Но също така представлява безкрайността. На 8/8, когато е пикът на Лъвския портал и Слънцето все още е в знака на зодия Лъв, има изравняване със звездата Сириус.

Високите вибрации ни помагат да се издигнем до по-високо ниво на съзнание. Вечер при ясно небе, Сириус може да бъде забелязана, защото е една от най-ярките звезди. Някои я наричат духовно слънце. Някои древни цивилизации силно вярвали, че тази ярка звезда е вратата към небето и връзката с по-висшите небесни енергии.

Таро карти за август за всяка зодия

Числото 8 представлява дълбока интуитивност, връзка с нашето подсъзнателно познание и отваряне към нашите неизползвани дарби. Ето защо 8/8 е много подходящ ден за изчистване на енергиите, за да можем да преоткрием себе си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вчера си легнах с една мадама през нощта. Минах и през портала и сутринта като се разцъбудих парите в портфела ми изчезнали. Питам я: Къде ми са парите? А тя ми отговаря: - В портала!
4
1
 
0
 
! Отговори
баба вуна преди 8 месеца
а ше моеме ли сичките а минем през тоа портал ?
3
0
 
3
 
! Отговори
мхм преди 8 месеца
ако сте зодия близнаци на 9.8 се пазете от лук защото ще отблъснете всичи останали зодии от зодиака.
2
1
 
9
 
! Отговори
х преди 8 месеца
Тука нивото никога не е било особено високо, ама тази статия е своеобразен връх на журналистиката, браво :)))
1
2
 
1
 
! Отговори
пришълецът преди 8 месеца
Скито-хуни на агрианска основа:))) дявола няма да го смятам ... засега:)))Скитски елит:)))синовете на слънцето...нал много си падате по елитите...