Любовният ви хороскоп за септември

Месец на любовни промени
29 авг 2023 21:08, Михаела Лазарова
7
Любовният ви хороскоп за септември
Снимка: Istock

Любовта през септември ще бъде динамична и пълна с изненади. Очакват ни редица промени и обрати. При някои представители на зодиака може да има подновяване на минали връзки, създаване на нови или приключване на такива, които вече са се изчерпали. Звездите ни съветват да не бързаме, да внимаваме с необмислените думи и действия.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Женски хороскоп за септември

Овен

Скъпи Овни, през септември месец личният ви живот може да се промени значително. Ще искате да анализирате минали връзки и да избегнете грешки в настоящите. Опитайте се да се съсредоточите върху положителното и направете нещо хубаво за сродната си душа, ако сте обвързани.

Месецът ще е богат на романтични срещи и разходки, както за вас, така и за търсещите нова любов. Вашата чувствителност е на върха! Запазете спокойствие и бъдете търпеливи. Ако има неприятни ситуации, те могат да се разрешат, но само с добра комуникация.

Таро карти за септември за всяка зодия

Телец

При Телците през новия период ще цари хармония и спокойствие. Те трябва да спрат да се борят с темперамента си и да започнат да го приемат такъв, какъвто е. Това ще изиграе положителна роля в любовните отношения с партньора им. Така ще могат да постигнат дългоочакваното спокойствие, нежност и топлина във връзката. Някои представители на зодията може да преминат към нов етап в отношенията.

Много е важно да не бързате в нищо, Телци. Необвързаните ще бъдат заети повече с битови въпроси, работа и има вероятност любовта да остане леко на заден план. Забавлявайте се и се грижете добре за себе си, любовта няма да ви подмине.

Близнаци

Новият месец за родените под знака на зодията ще донесе променливост в настроенията, но от друга страна няма да липсват приятни изненади, въпреки че не са изключени и някои противоречия на любовния фронт. Близнаците често променят мнението си или действията си. Много представители на този знак могат да разберат, че половинката дълго време е крила нещо от тях, което ще предизвика негативни емоции. Звездите ви съветват да не бързате с кавгите, а да се опитате да разберете постъпката на вашата сродна душа.

От друга страна, някои двойки ще преразгледат връзката си и статусът им може да се промени както към добро, така и в посока раздяла. Свободните Близнаци ще имат шанс да подновят минали връзки, но преди да направите това, трябва добре да помислят. В противен случай съществува риск да се разочаровате. Що се отнася до новите отношения, те ще се развиват по-бавно.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Михаелчеее не говориш за мандръъсанее, и сме притеснени
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А финансовият?