4 зодии, които никога не изневеряват

Те никога не биха нарушили доверието на половинката си
25
4 зодии, които никога не изневеряват
Снимка: Istock

Изневярата е нещо, което повечето хора не могат да понесат и да простят. Тя е в основата на много разтрогнати връзки и бракове. Загубата на доверие в любовта е едно от нещата, което може да разруши дори най-здравата, изпълнена с обич връзка.

Анонимно: 5 неща, които научих от изневярата

Хората се изкушават, някои по-трудно, други по-лесно. Но сред всички се открояват някои зодии, които са най-малко склонни към изневяра. Те никога не биха нарушили доверието на половинката си и не биха пристъпили към такова интимно предателство.

Кои са зодиите, които никога не изневеряват?

Риби

Рибите са една от най-чувствителните зодии в зодиака. Те не биха направили нещо, с което да наранят половинката си. Още повече знаейки, че те самите биха страдали изключително дълбоко, ако на тях им бъде причинено подобно нещо.

Рибите са много състрадателни и емпатични. Те много добре усещат другите. Освен това знаят как биха се чувствали, ако най-любимият им човек им причини такова нещо.

6 вида изневяра, които се срещат в почти всяка връзка

Рибите просто нямат нагласата да изневеряват, защото това не влиза в моралния им барометър. Те са по-скоро готови на всичко, за да направят партньора си щастлив, отколкото да му изневерят.

Телец

Телците са едни от най-изявените домошари в зодиака. Те обожават семейното огнище и топлота. За тях изневярата е непростима, затова и в главата им не се върти мисълта за подобно деяние. Тази зодия дълбоко вярва в семейните ценности.

Един Телец не би рискувал да разруши това, което е постигнал във връзката или брака си. Очакват същото и от половинките си. Освен това тази зодия е изключително практична и не се увлича лесно.

15 признака за мъжка изневяра

Телците са по-скоро склонни да обсъждат проблемите с партньора си, отколкото да лъжат и крият неща, които ще подкопаят основите на връзката им.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ъхъ...везните докато вземат решение...другите им изневеряват, защото се изнервят
18
0
 
3
 
! Отговори
Бре! преди 6 месеца
Защо вече заменят със звездички и думата "uзмaмu"? Аз май я написах без първата сричка ("из").
17
0
 
3
 
! Отговори
Женската душевност преди 6 месеца
До Анонимен 17 - Много жени постъпват така, ако разберат, че мъжът или приятелят им ги ***. Но са малко онези, които дават гласност на това свое отмъщение. Правят го по-скоро за душевна компенсация след болката и разочарованието, а също и за да се докажат в собствените си очи - ето, продължават да ме харесват и само да поискам, мога да си намеря друг! Или си казват, върнах му го с лихвите, направих го рогоносец, защото си заслужи това!
16
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Везни е Лена парапета на Просто Киро :)))
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Оле, риби! Най-големият смях. Скрийте с тези статии. Нищо не разбирате от астрология. Поне копи-пействайте от читави източници. Другото няма и да го чета. Глупости на куб.
14
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Това изобщо не е вярно за Рибите. Имам една позната, коята тъпкано му го върна на своя след като разбра, че й е кръшнал. Нямаше абсолютно никакви угризения и скрупули.
13
0
 
9
 
! Отговори
Разсмяхте ме преди 6 месеца
Познавам мъж "Риби", който още като студент се възползваше от привлекателната си външност и имаше няколко гаджета едновременно, с които водеше активен полов живот. До днес практикува това макар да знае, че някои от жените се влюбват сериозно в него и разчитат на брак. Познавам и един "Везни", който ходеше по жени като размамен, докато беше 20-31-годишен. После се ожени, но продължи да кръшка. Знам и "Телец", който е грижовен съпруг и родител, но си е женкар. За "Девите" не знам.
12
4
 
1
 
! Отговори
Ей ги на преди 6 месеца
Овцете на Алена се събудиха да си говорят кой кого таковал.
11
0
 
11
 
! Отговори
Аз преди 6 месеца
Мъж Дева светец, майкооо хахаха
10
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Стига глупости,бе!Няма зодия,която не изневерява.
9
3
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 10 преди 6 месеца
не се брои ................хаха.............шпаклата, и свирката не се брои за секс.........брои се само туй в онуй..............ключа в ключалката....................хаха!!!
8
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Риби и морален барометър ха-ха-ха!!!
7
4
 
10
 
! Отговори
аха преди 6 месеца
Жена - телец като се разгони..............спиране няма..............нищо не може да я спре..........спи с различни мъже, *** се и за умрелите.............само да си направи кефа ..................и не мисли с главата си, а с катерицата си!!!
6
1
 
14
 
! Отговори
жена-телец преди 6 месеца
Жените-телци изобщо не са верни на постоянния си партньор.............казвам го от личен горчив опит, имах приятелка-телец, скарахме се и тя напук отиде да се *** с бившето си гадже...............ужас.............толкова за верността на жената-телец!!!
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Категорично не съм съгласна за телците! Да, държат на брака си и затова изневеряват в пълна тайна! За мъжете говоря;)
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това е възмутително. Телецът като се разгони, спиране няма.
3
4
 
13
 
! Отговори
телец преди 6 месеца
да бе, да .............имах приятелка-телец..............два пъти ме заряза заради двама различни мъже.............не изневерявали телетата.................хаха...............голям смях!!После пак ми ревеше и искаше да се върне при мен, но я отрязах..............като мисли с катерицата си, така й се пада!!!
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никога не изневерявай на любовта си!
1
0
 
7
 
! Отговори
... преди 6 месеца
hahah ,,,tova za telec e mnooogo sporen vupros , az li4no sum bila svidetel kak telec izneveriava na jena telec .....i ne mu puka6e osobeno ot fakta ....i za ribite e su6toto