Пола и пуловер – перфектната комбинация за есента

Как да съчетаете дрехите за една стилна визия
22 окт 2023 18:50, Дарена Найденова
3
Пола и пуловер – перфектната комбинация за есента
Снимка: iStock

Времето за пуловери официално е тук и докато всички изваждаме любимите си плетива от дъното на гардероба, може да усетите, че търсите ново вдъхновение относно включването им в ежедневието ви.

Пуловерът е универсална дреха, която лесно се съчетава с почти всичко, но една от най-емблематичните комбинации е да носите пуловер с пола, което създава лесна есенна визия за всяко място и всеки повод. Така имате облекло, което със сигурност ще ви накара да се почувствате готови за работа, вечерна среща или тичане по задачи – всичко зависи от това как ще го оформите.

Обмислянето на типа пуловер, силует на пола и опции за стилизиране може да бъде достатъчно непосилно, за да ви вдигне нервите и да се откажете от излизането, за което се подготвяте. За да предотвратим тези неприятни ситуации и да улесним деня ви, ние имаме няколко предложения за това как да комбинирате полата и пуловера си.

Пола и пуловер – перфектната комбинация за есента

Жилетка и пола

В първите дни на есента невинаги е време за пуловер. За щастие, плетените жилетки се завръщат с пълна сила, давайки ни лесна и стилна опция, когато сме готови за уютни следобеди навън, но в същото време не създават чак толкова топлина, която да ни накара да се изпотим още в първите минути. Съчетайте красива жилетка с прозрачна дантелена риза и неутрална пола, за да се заредите с есенно настроение.

Цялата статия можете да прочететв в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: пуловер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Романов преди 6 месеца
Точно с такава пола баба ми завърши начално образование в Мугла през 1941г.Много е фешън🤣
2
0
 
2
 
! Отговори
Плюс минус преди 6 месеца
От години вече си търся пола по магазините.Няма и няма.Само на някои места има мини полички Много голяма част от дамите носят панталони .Защо бе, мили дами?
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нашето семейство е петчленно, четири жени и тати. Тази есен всички сме по пpaшku u балтон. Много е модерно.