Хороскоп за седмицата: Какво да очаква всяка зодията?

Астрологична прогноза до 29 октомври
24 окт 2023 21:15, Теодора Драгоева
4
Хороскоп за седмицата: Какво да очаква всяка зодията?
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 29 октомври. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Финансовите ви наличности няма да са такива, каквито ви се иска, но приходите ви все пак ще се попълват равномерно. Допълнителните постъпления, доколкото ги има, ще са от дейности, отработени преди време или от епизодична допълнителна работа. Без затруднения ще осъществите проекти, свързани с пътуване или изискващи съучастието на задгранични партньори. Преценявайте степента на риска и ако разполагате с достатъчно информация, за да предвидите резултатите или да разработите няколко варианта, не се отказвайте от замислите си. Основен фактор за поддържане на устойчива работоспособност е да си осигурявате достатъчно сън.

Телец

Водещо събитие на седмицата е Лунното затъмнение във вашия знак, като влиянието му ще се усеща през цялата седмица и ще кулминира на конкретната дата. Обстановката ще е доста хаотична, а отношенията – напрегнати. Задълженията ви ще се окажат повече от предвидените, защото изведнъж ще установите, че трябва да довършите и всичко изостанало. На всичкото отгоре от бързане може да допуснете поредица грешки или пък технически проблеми да забавят работата и съвсем да ви развалят настроението. Използвайте времето на принудителните прекъсвания за издирване и усвояване на нова информация. Мисълта, че сте полезни за самите себе си ще ви се отрази окуражаващо.

Целият хороскоп за седмицата можете  да прочетете  в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: телец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Малееее, малееее преди 6 месеца
И какво я очаква "работилата" по публикацията, когато шефът и прочете заглавието ?