На кои зодии ще повлияе най-силно лунното затъмнение?

Разберете кои са те
27 окт 2023 21:30, Теодора Драгоева
4
На кои зодии ще повлияе най-силно лунното затъмнение?
Снимка: iStock

Затъмненията винаги носят изненади, но когато те се случват през сезона на Скорпиона, невинаги трябва да сме толкова ентусиазирани за промените, които ни очакват. Като неподвижен воден знак, Скорпионът акцентира върху желанието ни да се скрием, когато става въпрос за приспособяване към нещо извън нашата зона на комфорт. Може дори да открием, че се съобразяваме по-малко с желанията си и упражняваме повече самоконтрол като начин да постигнем целите и амбициите си. С настъпването на частичното лунно затъмнение през октомври 2023 г. обаче всеки ще бъде призован да признае това, от което неволно се е лишил – особено четири знака, които ще са най-засегнати от последното затъмнение за годината.

Скорпионът набляга много на емоционалния контрол и самодисциплината и често ни кара да пренебрегваме желанието си да се отдадем на по-фините неща в живота. Но четирите неподвижни знака на зодиака ще насочат вниманието си към комфорт и удовлетворение, а не към сдържаност по време на това затъмнение.

Какво е частично лунно затъмнение?

Лунните затъмнения се случват, когато настъпи пълнолуние по същото време, когато Земята, Слънцето и Луната са подравнени, което кара сянката на Земята да пада върху повърхността на Луната. Това се случва само до три пъти всяка година, което прави лунните затъмнения редки, свръхзаредени пълнолуния.

Кога ще се случи лунното затъмнение през октомври и на кои зодии ще повлияе най-силно, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: лунно затъмнение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 месеца
На парапетните зодии.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ГЛУУУУУУПООООООСТИИИИИИИИ!!!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
аНелиту коя зодия е :)))