Как ще повлияе пълнолунието през ноември на всеки зодиакален знак?

Пълнолунието в Близнаци на 27 ноември ще ни накара да бъдем по-смели
24 ное 2023 18:45, Теодора Драгоева
5
Как ще повлияе пълнолунието през ноември на всеки зодиакален знак?
Снимка: iStock

Забелязали ли сте напоследък, че сте по-склонни да вземате спонтанни решения? С преминаването на слънцето в променливия огнен знак Стрелец на 22 ноември, повтарящите се рутини и скучни задачи останаха на заден план, за да направят място за моментни приключения. Това не означава, че ще се отървете от всичките си отговорности, но преживяванията, които насърчават личното израстване и просветление, ще изглеждат много по-привлекателни за вас. Всъщност с наближаването на пълнолунието в Близнаци, което ще бъде на 27 ноември 2023 г., вие ще се почувствате още по-смели да зададете всички натрапчиви въпроси, които сте потискали.

Предстоящото пълнолуние не само събужда любопитството на всяка зодия, но и разкрива някои доста дълбоки открития. Тази луна ще ви улесни да намерите отговорите, които търсите, ако искате да направите малко проучване. Просто приемете факта, че все още се учите. След време ще се почувствате уверени в знанията, които сте придобили.

А ето и повече за това как пълнолунието през ноември ще се отрази на всяка зодия:

Овен (21 март – 19 април)
На 27 ноември пълнолунието в зодия Близнаци ще подчертае текущите ви мисли, идеи и концепции. В какво се чувстваш най-необразован? Тази луна изважда на светло всичките ви въпроси без отговор. Може все още да не разполагате с всички отговори, но стига да останете любопитни, ще можете да откриете информацията, която търсите. Включете се в леки дискусии с връстниците си и не се страхувайте да прегърнете това, което все още не знаете.

Телец (19 април – 21 май)
Когато настъпи пълнолуние в Близнаци, то ще хвърли светлина върху вашите лични ресурси и активи. Как изглежда сегашната ви връзка с парите, Телец? Може да е време да заложите на нов бюджет или да се отървете от всякакви боклуци, които сте натрупали и които заемат твърде много място. Ако усещате живота си претрупан, време е да освободите малко място в него за по-стимулиращи неща.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: пълнолунието
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
За това на се притеснявайте!
1
3
 
0
 
! Отговори
Серсема преди 5 месеца
Какво да правим?Трябва ли да излезем навън и вием като вълци?