Коледно Барби – най-актуалният грим за Коледа

Ето как да се сдобиете с визията
15 дек 2023 19:00, Дарена Найденова
1
Коледно Барби – най-актуалният грим за Коледа
Снимка: iStock

Когато филмът за Барби направи премиерата си през юли, бяхме леко шокирани, че Грета Гъруиг не е включила празничната визия на емблематичната кукла. Коледното Барби е може би една от най-бляскавите вариации на играчката, като се има предвид стила ѝ – волани, панделки, кадифе, тюл и дори акценти от изкуствена кожа. Куклата се превърна в един от най-желаните колекционерски артикули именно поради тази причина.

Коледното Барби може и да не присъства във филма, но никога няма да отсъства от нашето празнично настроение. И сега, в годината, която беше доминирана от розови нюанси и дрехи, с които сме обличали любимите си кукли във времето, е напълно нормално Коледа и Нова година да бъдат белязани от същите тенденции. Празничното Барби включва в себе си големи къдрици, леден грим, блясък върху блясък и забавление.

Как да се сдобиете с косата на коледно Барби

Всичко започва от косата. Освен ефектната рокля, разбира се, косата на празничното Барби е в центъра на визията. Прическата е толкова перфектна, че не изглежда истинска, а къдриците запазват блясъка си от началото до края на вечерта. Косата тук е централна част от празника и никога не може да бъде оставена на заден план.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник:Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: БарбиГрета Гъруиг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари