Седмичен любовен хороскоп за 18 - 24 декември

Възможни са напрежения
Обновена: 18 дек 2023 07:36 | 18 дек 2023 07:34, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 18 - 24 декември
Снимка: Istock

В седмицата на коледните празници, романтичните прозрения могат да разкрият неудобни факти за любовния ни живот. Меркурий се движи ретроградно, въпреки че в понеделник ще бъде в тригон с планетата на късмета Юпитер. Това ни предлага нова гледна точка, за да можем да разберем всички дилеми в отношенията в различна светлина. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

Овни, Венера се движи през вашия 8-и дом на интимността и ще се противопостави на непредсказуемия Уран. Възможно е да търсите любовта на всички грешни места и да я намерите практически от нищото. В началото това може да се почувства като много вълнуващо. Но може да се окаже, че този флирт или взаимоотношения няма да продължат дълго. 

На Овните във връзка може да се наложи да се справят с финансов въпрос с любимия човек. 

Телец 

Звездната карта показва, че това може да е седмица, в която да не получите усещането за лека, спокойна романтика. Венера преминава през вашия партньорски сектор и ще направи опозиция с Уран, който сега е във вашия знак. Някои от вас може да се окажат силно привлечени към някого или пък да решат да не се обвързват сериозно на този етап. 

Телците в сериозна връзка определено ще имат поводи за радост, защото любимият човек ще се постарае да се почувстват максимално добре. 

Близнаци

Някои от вас може да попаднат в объркващ разговор с романтичен партньор. Меркурий е ретрограден и ще окаже влияние на вашия любовен живот. В резултат на това е възможно с любимия ви човек да преминете през спор, свързан с пари, който да прерасне в сериозен конфликт. Добрата комуникация ще ви помогне да разрешите проблемите и да имате едни приказни празници. Затова внимавайте с емоциите и думите. 

Необвързаните Близнаци да избягват да взимат крайни решения, свързани с бивши партньори, които се опитват да напомнят за себе си. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: зодиилюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари