6 от най-добрите секс пози по време на бременност

За повече страсти
22 дек 2023 00:30, Михаела Лазарова
17
6 от най-добрите секс пози по време на бременност
Снимка: Istock

Въпреки че периодът на бременността е изпълнен с нови усещания и предизвикателства, не бива да забравяте, че този етап от живота ви не трябва да ви служи за оправдание. Запазването на желанието и интимността ще ви сближат с партньора ви и ще ви помогнат да поддържате пламъка на вашите взаимоотношения. Ето защо в следващите редове ви предлагаме няколко идеи за секс пози, на които можете да се насладите по време на бременност. Ето и кои са те:

На ръба на леглото

Тази позиция ви дава известен контрол върху ъгъла, под който вашият партньор може да прониква, а това със сигурност ще увеличи и вашия комфорт. За да заемете тази поза, преместете дупето си отстрани или в края на леглото и легнете назад със свити колене. След първия триместър поставете възглавница под едната страна. В зависимост от височината на леглото, вашият партньор може да коленичи или да се изправи. Поставете краката си върху торса му, за повече стабилност.

Поза „вълшебната планина“

Тази поза е изключително подходяща за изпълнение по време на бременност, тъй като не е прекалено проникваща и дълбока. Това е от изключителна важност за бременните, особено за тези, които имат болка при полов акт и по-дълбоко проникване. Като се имат предвид всички промени, които се случват в таза по време на бременност, тази плитка позиция може да бъде наистина удобна и също така позволява както на партньора, така и на бременната да се докосват (гърди, зърна, клитор и т. н.) по време на проникване за допълнителна стимулация.

За да я изпълните и вие, и вашият партньор седнете със свити крака, облегнати назад на ръцете и предмишниците си. Приближете се един към друг, докато осъществите достатъчно контакт за проникване, взирайте се в очите си за допълнителна интимност и оставете всичко да започне. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Трифон преди 4 месеца
OMG, аз си мислех че съм извратеняк. Ще преусмисля това.
8
2
 
3
 
! Отговори
Таня преди 4 месеца
Моя ме пореше редовно
7
1
 
5
 
! Отговори
Мери преди 4 месеца
Когато бях бременна казах на съпруга ми, че може само Вълча луна да практикува. Но съседката от долният етаж му показала това онова. Хайде със здраве.
6
2
 
5
 
! Отговори
Най-разумното преди 4 месеца
Пази готовата продукция! По-добре се въздържай за известно време.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Всичко откриваме сами!
4
2
 
11
 
! Отговори
Идат преди 4 месеца
То хубаво но мойта вече няма да забременява Направи 64 и аз не мога да и правя бебета Така че останаха спомени само преди 37 години Когато не слизах от нея по цяла нощ
3
6
 
9
 
! Отговори
Нетърпелив преди 4 месеца
Най-добре изчакайте 10-на месеца.
2
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ще нараните бебето. Недейте. Като искате секс, пичове, търсете любовница по време на бременността.
1
2
 
29
 
! Отговори
Пепи драхмата преди 4 месеца
Апотеоз на журналистиката.