Нова година вкъщи: Приятна нощ без излишни харчове

Новогодишната нощ може да е весела, дори и да сте в тесен кръг
Обновена: 31 дек 2023 11:54 | 31 дек 2023 11:50, Теодора Драгоева
11
Нова година вкъщи: Приятна нощ без излишни харчове
Снимка: iStock

Бъдни вечер и Коледа са семейни празници, които обикновено преминават в уютна домашна обстановка. Посрещането на Нова година обаче е друга тема. Повечето хора предпочитат да идат на почивка, да са на новогодишно парти в ресторант, да празнуват на площад или сред голяма група от познати и приятели. Но една част от хората нямат специални планове за новогодишната нощ, не са големи купонджии или пък просто не желаят да правят излишни разходи.

Това обаче не означава, че ако си останете у дома навръх Нова година, няма да можете да се насладите на приятна и весела вечер, дори и да сте отново в съвсем тесен семеен кръг или да сте напълно сами.

Оставането вкъщи означава и доста хубави неща – ще избегнете шума и мразовитото време, ще запазите банковия си баланс и ще си легнете, когато ви е приятно. Освен това няма да има причина да мислите за специално облекло и прическа за излизане. И да не забравяме – ще си подарите още малко време за почивка, като можете да споделите това време със своя партньор или с близък роднина и/или приятел (или пък с повече роднини и приятели).

Има много начини да се насладите на страхотна новогодишна вечер у дома, без да си мислите, че изпускате купона. А и можете да направите тази вечер наистина забавна, без да харчите цяло състояние.

Ръководство как да направите посрещането на 2024 година у дома по-забавно, можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: новогодишна вечер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Обикновена вечер. Единствено баницата, която правим за утре.
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Митев, всеки има право да си преценява сам. Нямате право да окачествявате другите! Стига се изживявахте на "последна инстанция"!
8
1
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 3 месеца
Ох, абезяно , няма спасение и от нея и от мен. - Очи кафяви, о, погледи, въздишки - песни, о за теб проливани цял ден, напразни дни блестящи, кога ще се върнете при мен.....хи хи хи
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Малко самотно, но здравословно!
6
1
 
5
 
! Отговори
Митев преди 3 месеца
Нова година , както и Коледа, се празнува САМО в къщи с приятели и близки. Другото е снобарщина и *** комплекси " Кой съм аз"!
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вкъщи, на богата софра!
4
1
 
16
 
! Отговори
Един Българин преди 3 месеца
Нямам празнично настроение с тройни цени така че без екскурзии, които бих могъл да си позволя разбира се, но не може някой хотелиер или ресторантьор без особена мисъл да изкарва повече от мен. За това вкъщи или при приятели на Нова година.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хубави празници и добра нова година на всички!
2
3
 
15
 
! Отговори
ами да преди 3 месеца
аз си стоя в къщи, не си включвам печката/парното, обличам си пуловер, плащам си редовно данъците, мисля за природата, навън ходя само,с маска, не ям излишно, не щото е скъпо, а защото да има за другите, колата не я карам щото с това евтино гориво гледам да не си прецакам мотора. Има супер забавни програми по телевизията, които създават една тиха и приспивна атмосфера. Ресторантите и да бяха на нормални цени пак нямаше да отида, че много хубаво не е на добре
1
8
 
6
 
! Отговори
Манан преди 3 месеца
Тройка?