Хороскоп за седмицата: Какво да очаква всяка зодия?

Астрологична прогноза за периода 8 – 14 януари 2024
6
Хороскоп за седмицата: Какво да очаква всяка зодия?
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 8- 14 януари 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

През първите няколко дни освен с обичайните занимания ще се наложи да приемете и някои допълнителни. Направете го смело. Силите ви са достатъчни, а за свършената работа не само ще получите съответните приходи и ще сте създали устойчива база за някои следващи дейности. След четвъртък ще довършите изостаналите договори и сделки при това с доста изгодни условия.

Телец

Преминаването на Юпитер в директно движение ще се отрази ускоряващо на всички обществени и социални процеси. Много е вероятно да се натъкнете и на затруднения в процеса на работа, но не бива да се отказвате от първоначалните си намерения. Променете плановете си временно и продължете започнатото в следващия удобен момент. Ако сте предприемали действия или сте провеждали разговори, целящи промяна на условията или мястото на работа е много вероятно да получите положителен отговор.

Астро прогноза за другите зодии, четете в Tialoto.bg

Снимка: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: седмичен хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Приятни сънища!
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Постоянни изпитания!
2
2
 
2
 
! Отговори
Ха ха преди 3 месеца
Полет с изгрева на слънце и , леко, леко с топлина, ке ви го вкарам четвъртит на сатанистите и има смисъл, има светлина...
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Глууууууупооооостииииииии!...