Mода за офиса – какво да носите на работа в мразовито време?

Комбинация между стил и топлина
11
Mода за офиса – какво да носите на работа в мразовито време?
Снимка: iStock

Когато времето навън е мрачно, мразовито и ветровито, пътят до работа се усеща двойно по-дълъг. Мотивацията ни да напуснем топлия и уютен дом е сведена до минимум, но нямаме голям избор – трябва да направим всичко възможно, за да победим сутрешната тъга и някак си да затворим вратата от външната страна.

Една от най-трудните задачи, след ставането, е да изберем зимен работен тоалет, който едновременно да ни стопли и да бъде стилен. Сняг, дъжд, силни ветрове и температури под нулата – тези условия ни карат да заменим елегантните дрехи и да посегнем към суитшърти, дебели блузи и по-практични артикули в гардероба ни, които понякога може и да не ни свършат добра работа по отношение на стила.

Всички знаем, че обемният шал тип одеяло ще бъде по-топъл от елегантния, който можем да заметнем само веднъж през рамо, а гумените ботуши ще предпазят краката ни по-добре, отколкото любимите ни велурени боти. Въпреки това, силно вярваме, че можем да изглеждаме добре на работа и да бъдем незасегнати от злощастните метеорологични условия.

Тайната на създаването на устойчив зимен тоалет се крие в издигането на класически дрехи до нови висоти. Артикули като панталони, пуловерни рокли и дори обикновен деним могат безпроблемно да се впишат във вашия зимен работен гардероб и да изпълнят няколко задачи – от осигуряването на комфорт и топлина до създаването на стил и красота.

Офис мода за зимата можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: офисмода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КВо то и да носите, важното е да сте чисти, че сексуалните отношения, ще са неприятни и ще се превърнат в спор, както и колегиалните.....
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Престилка бурка и ръкавици е най-добре за да пазат от вятъра.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каквото и да носите, моля, пускайте си водата в тоалетната!
5
1
 
2
 
! Отговори
Костадин преди 2 месеца
Аз съм ходил с прашки в офиса. По някой път не е удобно.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сладурка, като тази на снимката, каквото и да облече, ще изглежда блестящо. На нашИО канарчето в клетка с мирис на боб на фурна с наденица и пърцуца, както и да се нагласи, ще си е безлично канарче в клетка с беден шкембак патриархален мъжага хаахаххаахахах
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Офисът е история за квалифицирания труд. Свърши се. Всичко от вкъщи. Разбира се, ходим да разнообразим, да хапнем в нов ресторант за обяд, да поиграем забавни игри, да пийнем хубаво кафе, да се видим с колеги, които са ни и приятели (не важи за слугински труд в нашенски фирми, говорим за компании, в които всеки е партньор или акционер). Как се обличаме? Стилно и привлекателно.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Прашки и къси ***.
1
0
 
8
 
! Отговори
Най добре без бельо! преди 2 месеца
Всичко става мъничко и тясно и просто хубаво! Пробвайте! Такова заглавие такъв отговор! За едноцифрено IQ!