10 неочаквани неща, които могат да предскажат края на връзката ви

Прекалена привързаност винаги е леко съмнителна....
18
10 неочаквани неща, които могат да предскажат края на връзката ви
Снимка: iStock

В по-голямата си част много хора влизат във връзки с надеждата, че те ще продължат във времето. Но можете ли да предвидите дали наистина връзката ви има потенциал, или не? Учените се опитват да отговорят на този въпрос от години. Въпреки че някои неща, като изневярата, може да не са изненада, проучванията са открили някои доста шокиращи улики, които могат да предскажат дали връзката ви ще се разпадне рано или късно.

Връзките, които са склонни да траят, са изпълнени с любов, уважение и преди всичко - с открита комуникация. Когато общувате честно с половинката си, няма много неща, с които двамата да не можете да се справите заедно. Например, нараняването и разочарованието ще бъдат сведени до минимум, защото и двамата ще знаете как се чувствате и какви са вашите очаквания.

Добрата комуникация може да е положителен знак, че връзката ви ще продължи дълго време. Но кои са нещата, които могат да предскажат, че по-скоро връзката ви няма да бъде дългосрочна.

Ето за кои неочаквани неща трябва да внимавате:

1. Проявявате прекалена привързаност един към друг

Проучване, публикувано в Journal of Personality and Social Psychology, установи, че двойките, които демонстрират прекалена привързаност един към друг от самото начало (все се целуват, прегръщат, галят и т.н. пред очите на другите), често се разделят или развеждат по-късно в живота. Както Кейтлин Палциос, експерт по връзките, казва пред Bustle, „Понякога, когато двойките са прекалено привързани, това може да е компенсация за нещо, което всъщност липсва в отношенията им.“  Честно казано, показването на привързаност не е лошо нещо. Ако сте естествено нежен, не се сдържайте. Това се превръща в проблем само, ако не е съвсем искрено.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: края на връзката
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Мъжът свърши или спря да дава пари 100% раздялата няма да закъснее
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пак дискриминация към мъжете. 8. ЖЕНАТА няма висше оразование. Всъщност повечето висшисти са жени. Който не вярва да провери данните в НСИ.
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако е имала над 4 бивши, значи е развалина вече.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В апартамента, който се намира срещу нейния се е нанесло богато семейство с единствен син красавец. Той е ерген и кара ново "Порше", ти се таралянкаш с 20-годишна таратайка.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Следите я години наред!
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тя е зодий а аз не съм зодий
1
11
 
5
 
! Отговори
Шарен свят преди 2 месеца
Познавам един, който внимателно си подбира приятелките и е претенциозен. Да е хубава, интелигентна,да не е с тежък характер, да е с добър произход. Като си хареса момиче или млада разведена, стреми се да си запази връзката с нея и даже е ревнив, ако усети, че тя проявява дори невинен интерес спрямо някого. Обаче има една особеност. Този винаги поддържа контакти с поне 4-5 приятелки, като редува срещите с тях. Има си разни версии защо не може да се виждат почти всяка вечер. Рядко го разобличават.