Кои са знаците, че някой рано или късно ще ви предаде?

Говорят лошо за вас зад гърба ви
11
Кои са знаците, че някой рано или късно ще ви предаде?
Снимка: Istock

Предателството е едно от най-разочароващите неща, които могат да ни се случат. Можем да бъдем предадени от всеки – роднини, любим човек, колеги, приятели, познати. За предателите няма значение какви са вашите взаимоотношения. Те изпитват завист, имат куп комплекси на личността и единственият начин да се почувстват добре е като предават хората край себе си.

Предателството може да се случи в различни ситуации, в които да се опитат да ви убедят, че всъщност са се опитали да защитят интереса ви, че не са имали избор и т. н.

Кои са знаците, че някой рано или късно ще ви предаде?

1. Предателят е там, само когато му е удобно. В онези моменти, в които се забавлявате заедно, но и в моменти, в които се нуждае от вашия комфорт и подкрепа. Когато обаче вие се нуждаете да ви се помогне, да ви подкрепят, предателят е зает или ви помага, но само на думи. Той не се вълнува от вашите емоции.

2. Започнал е да се държи нехарактерно. Мислили ли сте някога, че познавате някого, но след това той е започнал да прави неща, които никога не бихте очаквали? Докато хората се разкриват по малко всеки ден, внезапните и драстични промени могат да означават, че вашият приятел, колега, съсед, роднина, любовник, се е променил и не е същият човек, който е бил преди. Това определено повишава риска от това да ви предаде в даден момент.

3. Усеща се дистанциране от страна на този човек. Забелязали ли сте някога някой да се отдръпва от вас? Може да е прекратяване на следването ви в социалните медии или измисляне на извинения, за да ви избягват, за да не се чувате, виждате толкова често както преди.

Въпреки че може да има други причини за това, това е голям знак, че въпросната личност е готова да ви предаде. Поставянето на дистанция между вас двамата обикновено означава, че другият е по-малко емоционално близък до вас, което означава, че може да се отдръпне, за да избегне чувството на вина, че ще ви предаде след това. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз от българин добро не съм видял - лицемери, злобни, завистливи. С никого не говоря и си ми е добре !
5
0
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
- Вие сега ще изкарате, че депутатите са предатели - пък ние им гласувахме цялото си доверие да ни представляват...
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много внимавайте: 1) С разтапяща се от любезност колежка, която същевременно е прекалено любопитна за всичко, свързано с вас; 2) Ако сте жена, внимавайте с уж искрени, но доста по-грозни от вас приятелки, а също и с етърва от семейство, което е по-бедно от вашето, а деверът не е работлив и амбициозен като вашия съпруг.
3
2
 
22
 
! Отговори
Най-голямата грешка преди 2 месеца
Да си въобразиш, че с доброта, толерантност и услужливост ще можеш да "превъзпиташ" някого, да промениш отношението му спрямо теб, като му докажеш, че си свестен човек, коректен и добронамерен. Такъв не се променя, неприятните черти на характера, включително подлостта и лицемерието са му заложени генетично. Ще реши, че си наивен будала и само ще те използва за услуги, като същевременно трупа информация за теб, за да я използва като предател с цел облага или за да те ощети или очерни от злоба.
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Правил го е по всякакъв повод!
1
3
 
11
 
! Отговори
Grande Ebacho преди 2 месеца
Ако отдолу е широка повече от обикновеното, имам лоши новини брат...