5 зодии имат най-ниски стандарти в 20-те си години

Но пък това се променя с напредването на възрастта
6
5 зодии имат най-ниски стандарти в 20-те си години
Снимка: iStock

Вашите стандарти, особено по отношение на търсенето на партньор в живота, няма винаги да останат същите. Може да ги снижите или повишите въз основа на последната ви връзка или на това колко уверени се чувствате в себе си. За някои хора техните стандарти, свързани с любовта и връзките само се повишават с течение на времето. Този тип хора стават по-взискателни и очакват да получават все повече и повече от своя партньор с напредването на възрастта. Причината е, че те започват да осъзнават стойността си и да не се примиряват с по-малко, отколкото заслужават.

А ето и кои 5 зодии са склонни да имат доста ниски стандарти по отношение на любовта в 20-те си години, но с времето да стават все по-изискващи:

Рак

Когато сте били по-млади (ако вече сте минали 20-те), вашите стандарти са били много по-ниски, отколкото е трябвало да бъдат. Давали сте шанс на почти всеки, който си е падал по вас, само защото сте били щастливи, че изобщо някой ви обръща внимание. Мислели сте си, че да получите нещо, каквото и да е, е по-добре, отколкото да не получите нищо. Но ако вече сте в 30-те, значи сте си научили урока и знаете своята стойност. Вече няма да позволите на никого да ви дава минимума – обич, внимание, уважение, подкрепа, време. Вече изисквате много повече, защото знаете, че го заслужавате. И ако вашият нов партньор (или потенциален такъв) не може да отговори на вашите очаквания, вие знаете, че вината не е ваша. Ако връзката се разпадне, няма да се самообвинявате както преди. Вие давате достатъчно – всичко зависи от другия човек.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ракниски стандарти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това какъв си бил на 20 и после как ще се промениш са толкова различни за всеки, че няма как да се обединят, а и 5/12 от 7милиарда население малко трудно да се групира. Въпреки, че чета хороскопи за развлечение, не виждам как нещо може да се изчисли точно на база разположението на планети, а в историята календара е бил сменян няколко пъти - т.е. един голям процент не би трябвало въобще да отговарят на нещо дори приблизително, а пък точно по дни абсурд.
4
1
 
1
 
! Отговори
...Накрая замени преди 2 месеца
София с един провинциален ВУЗ, но там прави добра кариера благодарение на баща си. Жената "Везни", която познавам, на 32 г. се оказа там, където дори не беше мечтала да се озове. Пожъна успехи благодарение на инерцията, с която я повлече групата, в която попадна случайно. Но след като тази група се разпадна, тя беше принудена да се върне в родното си градче и да продължи там скромно съществуване. С две думи, не знам дали зависи от зодията, но днес без връзки и адаптивен характер си за никъде.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
.... макар че вече бил над 40 г. И тогава - о, чудо - кариерата му лесно и бързо тръгнала напред и нагоре. И чичото се пенсионирал, до години наред бил член на този и онзи Научен съвет, помагал на различнихора с връзки и чрез рецензии, та и племенникът се облажи. Третият "Везни" завръшиспециалност и постъпи на работа там, където баща му колеше и бесеше. Неговата кариера изглеждаше гарантирана, но показа такъв характер на капризен глезльо и сръдльо, че трябваше да напусне апетитната институция...
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
.... И след дипломирането си 16-17 години е бил наистина нещастен. Баща му не е можел да му помогне да постъпи на желана длъжност, защото не е имал нужните силни позиции. Пробвал на няколко места, назначавали го така, че да върши помощна работа и не можел да мръдне напред в кариерното развитие. Добрите шансове се давали на нечии синчаги. След като баща му се пенсионирал, загубил дори тези възможности и срам, не срам, постъпил като асистентче във ВУЗ, където чичо му бил декан, макар че вече .....
1
2
 
1
 
! Отговори
Замислих се преди 2 месеца
Познавам един "Везни", който буквално си е броил и пресмятал левчетата и стотинките, докато е бил студент. Времената са били тежки. След 26-тата му година кариерата му успешно е тръгнала нагоре и с труда и знанията си впоследствие е постигнал доста, включително и доста добро финансово състояние. Друг "Везни" е бил уреден с връзки да следва специалност, каквато навремето е била достъпна главно за червените "принцове". Той не е бил такъв, бил е син на номенклатурчик от среден ранг. И след ....