5 физически признака, че сте влюбени

Промени в гласа
10 фев 2024 22:30, Михаела Лазарова
14
5 физически признака, че сте влюбени
Снимка: Istock

Когато се влюбите, в тялото започва вълна от промени, усещания, имащи не само емоционално, но и физическо изражение. Влюбеният човек трудно може да прикрие чувствата си, защото те се изписват по тялото и лицето му по всевъзможни начини, издаващи любовта.

Кои са някои от най-забележимите физически признаци, че сте влюбени?

Изчервяване

Изчервяването е много типично за влюбените хора. Може да ви се случи в ситуации, в които не сте очаквали да поруменеете. Може дори да не е характерно и типично за вас да се изчервявате в други напрегнати ситуации, но руменината да се появи в момент, в който изпитвате вълнение от близостта на човека, в когото сте влюбени.

Изпотяване

Изпотяването е признак на вълнение. Когато присъствието на някого не ви е безразлично и дори само мисълта за него ви кара да се развълнувате, това повишава телесната температура и активира механизмите на охлаждане, каквото е изпотяването. Не се учудвайте, ако усетите прилив на горещи и студени вълни, изпотяване на дланите, мишниците. Това са все признаци на влюбване.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: флиртвлюбеностлюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Е, няма да се влюбя в силиконка, ако ще да изглежда като Памела Андерсън в Спасители на плажа, където всичките хубавици бяха с много силикон.
10
1
 
4
 
! Отговори
Не разбрах преди 2 месеца
Прочетох какво е написал N12 преди един час и се запитах какво иска да каже? Да не би да прави такова нещо винаги, когато се влюбва? През останалото време запек ли има?
9
4
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 месеца
Значи ако седна с някоя жена зимата в някой ресторант и си поръчам червено вино и като излюскам 3-4 чаши и почервения целия като рак, защото така става обикновено като пия червено вино. Аз затова не пия вино, нищо че ми харесва много. И като вдигна кръвно след това и ми стане топло и си пия хапчетата и започна да се потя и тая патka ще си каже: Ето, поти се, почервеня и вдигна кръвно от вълнение, значи е влюбен в мен :))))
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 31 годишен Естествено красиви момичета има. Ако търсиш, ще намериш.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
и ушите ми стърчат
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Приятни сънища!
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И пеперудките, пърхащи в стомаха!
4
5
 
18
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 месеца
1 Отдавна сте оставили Гошо гумения с 2-те батерии. 2 Кът го видите и ви блесва зъркелот. 3 Кът ви фане за ръкътъ и подмокряте отдолу катерицата. 4 Нимой му откажете нищо.5 Дали сте му даже и отзад.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пръча е разведен съкат началник на курник, дъсчицата и тя бачк там, тоя не знае каква дъска е ударил.
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Точно така става с мен като отида на лозето, пулс, изпотяване допамин. Какжи плс какво да направя ако стар съкат пръч се опитва да налази дъсчицата ми? Не е много по богат от мен, на двойна заплатка е ама аз я карам либерално на работа. Да му строша ли очилата?
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нищо не може да ви ядоса!